Unde a plecat Claudia Pătrășcanu în vacanță de Paște. Copiii au rămas la Gabi Bădălău

Unde a plecat Claudia Pătrășcanu în vacanță de Paște. Copiii au rămas la Gabi Bădălău
Unde a plecat Claudia Pătrășcanu în vacanță de Paște.

Anul acesta, Gabi Bădălău a fost cel care petrecut Paștele alături de cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Artista a plecat în vacanță pentru a se bucura de relaxare. Iată ce destinație a ales Claudia Pătrășcanu pentru a petrece sărbătorile pascale și ce mărturisiri a făcut în mediul online.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în relații bune de dragul copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt încă în divorț, deși sunt doi ani de când cei doi au depus actele. Se pare că după multe certuri și neînțelegeri cei doi au ajuns și la un numitor comun, de dragul copiilor.

Iar dacă anul trecut cei mici au petrecut Paștele cu mama lor, iată că anul acesta a venit rândul lui Gabi Bădălău să petreacă sărbătorile cu copiii, în timp ce mama lor s-a putut bucura de o vacanță de vis.

De altfel, Claudia Pătrășcanu spunea recent că ea și Gabi Bădălău încearcă să mențină o relație civilizată de dragul copiilor.

„Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii.

Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Unde a plecat Claudia Pătrășcanu în vacanță de Paște

Se pare că ideea destinației alese a venit în ultimul moment, întrucât aceasta povestea recent că nu știe unde va petrece sărbătorile pascale. Claudia Pătrășcanu a plecat direct în Istanbul.

Claudia Pătrășcanu a ales destinația aceasta întrucât este una de suflet pentru ea, nefiind prima dată când merge în Istanbul. Artista le-a dezvăluit fanilor săi că în acest oraș revine mereu cu drag și chiar i s-au propus șanse în carieră în acest oraș.

„M-am reîntors în Istanbul după mulți ani și îmi place de fiecare dată. Îmi place totul aici. Eram întrebata dacă cumva sunt turcoaica?! Adevărul este ca a fost pentru a 14 a oară când am revăzut orașul. Să va spun cum mi-am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzica? Acum 9 ani urma să fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei, dar trebuia să stau ceva timp acolo și era destul de greu să ma adaptez singură printre străini. Eram tinerică și luam decizii pripite ce-i drept, dar niciodată nu e prea târziu pentru nimic.”, le-a povestit Claudia Pătrășcanu fanilor din mediul online.