Claudia Pătrășcanu râde iar de Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „E rușinos”

Claudia Pătrășcanu râde iar de Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „E rușinos”
Claudia Patrascanu rade iar de Bianca Dragusanu si Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu a reacționat, după ce Gabi Bădălău și-ar fi exprimat dorința de a avea un copil cu iubita lui Bianca Drăgușanu. Fosta soție a afaceristului nu s-a putut abține și a declarat motivul pentru care nu consideră potrivit acest lucru, la momentul actual. Ce a zis artista despre controversatul designer.

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a zis că vrea copii cu Bianca Drăgușanu

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu s-a pronunțat încă, deși procesul de separare legală durează de mai bine de 3 ani de zile.

Afaceristul trăiește o poveste de iubire tumultoasă cu Bianca Drăgușanu de un an de zile, iar recent au apărut informații în presă potrivit cărora Gabi Bădălău și-ar dori să întemeieze o familie alături de controversatul designer.

Mai exact, Gabi Bădălău ar vrea să aibă un copil cu Bianca Drăgușanu, lucru care ar fi indignat-o pe fosta lui soție. Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a declarat că Gabi Bădălău nu ar putea face, acum, nunta cu focoasa blondină.

Mai mult de atât, întrebată de părerea sa vizavi de ideea că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ar putea fi părinți în viitorul apropiat a mirat-o pe brunetă.

„Se aude prin sat că cineva vrea să se căsătorească, dar cum să se căsătorească dacă eu nu divorțez. Când vrei să te recăsătorești, când iubești pe cineva de nu mai poți, trebuie să scapi de celălalt.”, a declarat artista la Antena Stars, potrivit celor de la Spynews.

„E penibil și pentru altcineva!”

Claudia Pătrășcanu este de părere că fostul ei soț ar trebui să aștepte ca divorțul lor să se pronunțe înainte de a-și lua alte angajamente și să devină tatăl altui copil.

„Noi suntem încă căsătoriți, e rușinos și penibil, avem doi copii mari. E rușinos purtând același nume în continuare, gândește-te ce ar ieși, un copil tot pe numele meu sau al lui sau cum…e penibil și pentru altcineva. Totul trebuie făcut cu cap și cu rost, nu trebuie să te mai arunci. Situația noastră e grea.”, a completat Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț de trei an de zile. Cei doi au împreună doi băieți, pe Nicholas și Gabriel. De un an de zile, omul de afaceri este implicat într-o relație cu designerul Bianca Drăgușanu.