07 mart. 2022 | 14:53

Un psiholog român i-a făcut profilul lui Vladimir Putin. Ce a spus despre starea liderului de la Kremlin (exclusiv)

News
Un psiholog român i-a făcut profilul lui Vladimir Putin. Ce a spus despre starea liderului de la Kremlin (exclusiv)
Un psiholog român i-a făcut profilul lui Vladimir Putin.

Un psiholog român i-a făcut profilul lui Vladimir Putin, în contextul războiului cu Ucraina. Noul „țar” nu ar fi nici psihopat și nici de neînțeles pentru cei din jur, ci altul ar fi verdictul. Psihologul Radu Leca i-a realizat un profil psihologic și diplomatic liderului de la Kremlin, Vladimir Putin: iată ce a zis!

Un psiholog român i-a făcut profilul lui Vladimir Putin

Psihologul Radu Leca a declarat că Vladimir Putin nu ar fi nici bolnav și nici nebun, ci chiar 100% stabil emotional.

„Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, respectă forța și tot ceea ce înseamnă manifestări ale puterii, disciplina draconică și controlul absolut. Îmi aduc aminte de una dintre declarațiile categorice realizate de Putin: Respect Israelul. Țara asta a fost construită din nimic, din desert. Până de curând Occidentul îl percepea pe Putin drept un om politic extrem de disciplinat și lipsit cu desăvârșire de emoții.

Exista în SUA o glumă neagră prin 2015: Putin îți provoacă frică și respect și când iese dintr-o încăpere, să nu-ți dorești niciodată să vrea să-ți vorbească.

Începând cu luna februarie 2022, președintele Rusiei, după ani de zile de tăcere strategică și punerea cap la cap a tuturor detaliilor economice și sociale, pe termen lung, a început să vorbească cu o parte din Europa, știind foarte clar că întreg globul îi va fi împotrivă. Nimic din ceea ce se întâmplă acum în Ucraina nu este întâmplător, chiar dacă Vestul își dorește să meargă pe această idée”, indicat Radu Leca pentru Impact.ro. 

Președintele Rusiei, a adăugat că „există întotdeauna cel puțin două scenarii pentru fiecare adevăr”:

„Totalitatea antecedentelor lui Putin ca ofițer de informații KGB, miile de ore de antrenament epuizant, i-au întregit viața profesională și ascensiunea pe cea mai înaltă poziție. Știu foarte bine faptul că Vladimir Putin și-a modelat simțul identității și și-a întregit abilitățile/pregătirea mai departe de KGB. După cum spunea chiar el: Sunt specialist în relații umane.

Celebrii specialiști în diplomație și psihologie au greșit cumplit când l-au perceput pe Putin fiind doar tactic și nu strategic. De ce au greșit? Nu au luat, sub nicio formă, în calcul adaptabilitatea lui Putin în tot ceea ce privește tipul de provocări din politică externă, cum ar fi Ucraina, Siria, China, Georgia, India, SUA și Europa”.

„Ceva s-a întâmplat în mintea lui Putin”

Psihologul român a mai transmis că pe parcurs ce abilitățile diplomatice ale lui Putin sunt trecute cu vederea în multe analize publicate peste tot în lume.

„Până în februarie 2022 tuturor li s-a părut normal ca un om antrenat, ce deține puterea Rusiei de peste 30 de ani, să nu creeze probleme. Și totuși problemele au apărut. Europa este devastată de teama războiului.

Putin cel de astăzi nu are nicio legătură cu cel studiat la orele de diplomație. Pe parcursul întregului său recital public, el a demonstrat abilități diplomatice demne de invidiat și posibilitatea permanentă de a-și spori capacitatea de a forma relații personale extrem de apropiate, etichetate drept valoroase cu alți lideri mondiali, cu o singură excepție – Obama.

Vechea școală, vechea ordine subliniază în Europa de Est importanța relațiilor politice și abordarea populară umană a oricărui tip de conflict, indiferent de limbă. Acest lucru este vizibil îmbrățișat de Putin.

Am revăzut astăzi cu alți ochi discursul lui Putin din anul 2001 din Bundestag în care a vorbit despre dorința lui de a se adresa publicul în limbajul lui Goethe, Schiller și Kant. Vladimir Putin știe bine cum funcționează Germania și controla până de curând foarte bine relația politică cu guvernul german.

Rezultatul vizibil fiind chiar dependența Germaniei de gazul ieftin rusesc. Acum Germania încearcă să scape din capcana Rusiei și alocă 2% din PIB înarmării”, a mai spus psihologul român.

Psihologul român a mai explicat și ce anume ar fi în mintea lui.

„Ceva s-a întâmplat în mintea lui Putin, în grupul oamenilor de încredere din jurul său, în grupul de consilieri, fiindcă sfătuit și susținut psiho-emoțional a invadat o țară independentă devenind agresor și criminal de război.

Există încă o modalitate vizibil mai bună de a încerca să-l înțelegi pe Putin. Dacă te vei angaja în abordarea unui stil de diplomație personală, denumită succint de modă veche, cu evidente accente îndreptate către camaraderie și respectul reciproc, atunci poate vei putea să-l înțelegi pe Vladimir Putin.

Consider că o astfel de abordare ar fi putut fi realizată de către președintelui Trump. În anul 2022 America avea nevoie de nebunia și instinctul lui Trump și categoric nu de zâmbetul lui Biden. Putin nu este nici bolnav și nici nebun, dar o să piară pe limba lui, 100% stabil emoțional”, a conchis Radu Leca.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro