17 mart. 2024 | 12:05

Un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca. De ce trebuie să ţină cont ştirista de la Pro TV: „O femeie norocoasă”

Monden
Un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca. De ce trebuie să ţină cont ştirista de la Pro TV:
„A știut dintotdeauna ce i se potrivește”

Toți o cunoaștem pe celebra prezentataore a știrilor Pro TV, Andreea Esca. La fel de mulți ochi îi admiră vestimentațiile, iar multe din tinerele aspirante la statutul de potențiale vedete o iau drept model. Numai că, la un eveniment recent de modă, un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca. Citește mai departe și află ce verdict a dat.

Andreea Esca este un model pentru fanele sale

În acest an se vor împlini 29 de ani de când ProTV este un reper în media românească, și tot atâția ani de când Andreea Esca este cea care prezintă principalul buletin de știri al postului.

În toți acești ani generații întregi de tinere doamne și domnișoare au luat-o ca reper, mai ales când vine vorba de modă. Dar, recent, un celebru critic de modă a dat verdictul în cazul Andreei Esca.

Un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca. De ce trebuie să ţină cont ştirista de la Pro TV O femeie norocoasă

Un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca

Recent a avut loc un eveniment important în lumea modei din România, și anume sărbătorirea a 30 de ani de existență pe piața românească a revistei „A’ List”. În cadrul evenimentului au fost prezenți, pe lângă vedetele importante din showbiz, și critici de modă, printre ei și Ovidiu Buta, care a decis să vorbească pentru prima dată de alegerile de vestimentație a celebrei vedete PRO TV:

„Andreea Esca a fost una dintre femeile norocoase, care a știut dintotdeauna ce i se potrivește, ca și culori, ca și croi.

Și atunci, viața ei a fost foarte ușoară. În definitiv, despre asta-i vorba, să-ți fie ușor în viață cu hainele tale. Iar ea a știut «ăsta este stilul meu». Dacă vrei să fim mai în subiect, are o siluetă tip clepsidră, ceea ce înseamnă că totdeauna își va sublinia talia. Ca și paletă cromatică, niciodată n-a dat greș!

Deci o femeie norocoasă, o femeie fericită, o femeie liniștită.”, spune celebrul critic de modă, conform celor de la Cancan.ro.

Un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca. De ce trebuie să ţină cont ştirista de la Pro TV O femeie norocoasă

Ovidiu Buta nu a omis să vorbească nici de fiica vedetei PROTV

Cunoscut ca un bun crtic de modă, și la nivel internațional, Ovidiu Buta a vorbit și despre fiica Andreei Esca, Alexia Eram, despre care a avut numai cuvinte de laudă, spunând că „Alexia mi-a plăcut foarte mult.”, făcând referire la aparițiile acesteia, alături de fratele său, în spațiul media românesc.

De altfel, stilistul avea să recunoască că Alexia Eram „și fratele au fost unul dintre cuplurile mele preferate, după Giulia și soț.”

Un critic de modă dă verdictul în cazul Andreei Esca. De ce trebuie să ţină cont ştirista de la Pro TV O femeie norocoasă

În ceea ce o privește pe Andreea Esca, aceasta recunoștea într-un alt interviu că îi place să fie în trend cu moda, recunoscând și care este cel mai scump obiect vestimentar din garderoba sa, și anume o haină de iarnă pentru care avea să scoată din buzunar aproximativ 2.000 de euro.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro