03 feb. 2024 | 18:35

Alexia Eram și-ar testa relația cu Mario Fresh la Power Couple: “Cred că și de asta am rezistat atâția ani” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Alexia Eram și-ar testa relația cu Mario Fresh la Power Couple: “Cred că și de asta am rezistat atâția ani

După experiența trăită la America Expres, unde a făcut echipă cu fratele ei, Aris, și au fost la un pas de a câștiga marele premiu, Alexia Eram este deschisă pentru noi provocări pe plan profesional. Prezentă la evenimentul de lansare a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, fata Andreei Esca a mărturisit, pentru Playtech Știri, că ar fi tentată să-și testeze relația cu Mario Fresh la un astfel de reality show. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit vara trecută 7 ani de când formează un cuplu. Alexia și Mario și-au încărcat bateriile la început de an în Bali, unde au petrecut 17 zile.

Ce spune Alexia Eram despre Power Couple: “Ar fi o experiență foarte tare”

Alexia Eram spune că va urmări competiția prezentată de Dani Oțil, care are premiera luni seară la Antena 1. Power Couple România – La bine și la greu este show-ul care redefinește relația de cuplu, fiind o competiție în care adrenalina, emoțiile și tensiunea se împletesc cu umorul, pe parcursul a 18 probe spectaculoase.

9 cupluri de vedete se întrec pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. Prezentată de Dani Oțil, cea mai așteptată competiție a cuplurilor va fi difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY luni, marți și miercuri, de la 20.30.

Alexia, ai revenit din Bali bronzată și cu bateriile încărcate.

Da, am revenit din vacanță, puțin mai greu așa să te reobișnuiești în ritmul ăsta agitat, dar am revenit cu bateriile încărcate. Nu am avut nicio peripeție, a fost foarte relaxant și foarte frumos.

Suntem la lansarea Power Couple. După America Expres unde ai participat cu fratele tău, ai avea curajul să îți testezi relația cu Mario la un astfel de reality show?

Ar fi o experiență foarte tare. Cred că ne-am descura foarte bine din ce am văzut eu, acum nu prea am văzut nimic, pentru că am stat să dau interviuri și nu am văzut nimic din ce este, dar o să mă uit la televizor și o să vă spun cum mi se pare și care este dinamica show-ului, pentru că nu știu, este complet diferit față de America Express.

Acolo descoperi oameni, țări, aici sunt doar niște probe din ce văd, dar cred că ar fi interesant, da.

Citește și: Cum au ajuns copiii Andreei Esca să facă echipă la America Express. Alexia Eram: „Am făcut cea mai bună alegere” VIDEO EXCLUSIV

Alexia Eram despre Mario Fresh: “Ne suntem alături orice ar fi”

Care ar fi punctele forte ale cuplului vostru?

Cred că în primul rând comunicarea este un punct forte în relația noastră, pentru că de asta cred că am rezistat și atâția ani de zile, respectul unul față de celălalt și sprijinul pe care îl avem, ne suntem alături orice ar fi.

Cine stă cel mai bine cu memoria? Cine nu uită de zilele importante?

În general la capitolul memorie amândoi suntem foarte buni. Eu evident că știu orice dată, dar și el s-a luat după mine. E ok.

La un moment dat, Mario a povestit că ați avut o pauză de 2-3 luni. Ce ai învățat din acea despărțire temporară?

 Cred că fiecare relație are urcușuri și coborâșuri și nu poate să fie tot timpul roz. Este bine să comunici cu persoana aceea, să rezolvi ce ai de rezolvat. Și dacă se rezolvă bine, dacă nu, nu.

Cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din dragoste? Cine e mai romantic?

Sunt o romantică incurabilă și trăiesc cu totul la o mie la sută, deci orice fac este o nebunie. Amândoi suntem romantici, eu să zic că da, exprim mai mult. Dacă alegem unul dintre noi, eu sunt mai romantică, da.

Dar punctul vulnerabil care ar fi la voi?

Nu pot să vă zic, rămâne între noi.

Alexia Eram: “O să încerc să evoluez cât mai mult ca să inspir cât mai multă lume”

Pe plan profesional ce urmează în acest an?

Foarte multe lucruri. Lucrez la un proiect personal despre care abia aștept să vorbesc, dar până când nu este gata, nu pot să zic nimic. Pe mediul online, normal că fac mult content și o să încerc să evoluez cât mai mult ca să inspir cât mai multă lume cu toate lucrurile pe care le postez acolo, sunt și proiectele mele în continuare de pe social media.

Citește și: Surpriza pe care a primit-o Alexia Eram în vacanță. Este norocoasă, cu adevărat

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Calendar ortodox 12 mai 2024. Duminica închinată Sfântului Apostol Toma
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro