Un bătrân de 66 de ani din Iași a cumpărat un test de sarcină. Ce secret sinistru a scos fapta lui la iveală

Un bătrân de 66 de ani din Iași a cumpărat un test de sarcină. Ce secret sinistru a scos fapta lui la iveală
Un bătrân de 66 de ani din Iași a cumpărat un test de sarcină. Ce secret sinistru a scos fapta lui la iveală

Caz şocant în România. Ce s-a aflat după ce un bătrân de 66 de ani din Iași a cumpărat un test de sarcină este de-a dreptul sinistru. Cum au aflat poliţiştii despre chinurile prin care era nevoită să treacă o copilă?!

Prin ce chinuri a trecut o copilă dintr-un sat ieşean

Detalii cutremurătoare într-un nou caz şocat în România. După ce un bătrân de 66 de ani din Trifeşti, judeţul Iaşi, a cumpărat un test de sarcină, au ieşit la iveală chinurile prin care era nevoită să treacă o adolescentă de doar 15 ani. Având probleme psihice şi neputându-se apăra, copila a fost violată, în repetate rânduri, de bărbatul care îi putea fi bunic. Acesta îi era vecin iar în ultimii doi ani şi-a bătut joc de fată de cel puţin 22 de ori, susţin anchetatorii.

Elevă la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iaşi, adolescenta era dusă zilnic la şcoală de către vecin, cu acordul părinţilor, apoi o lua în locuinţa sa şi o batjocorea. Aceştia, însă, habar nu aveau prin ce trecea copilul lor.

Cum a ieşit totul la iveală

La finalul lunii octombrie, bărbatul a dus-o pe adolescentă la medic pentru a afla dacă este sau nu însărcinată. Acesta cumpărase chiar şi un test de sarcină de la o farmacie. Din fericire, doctorul a sunat imediat la poliţie, acesta fiind contrariat de faptul că minora nu a fost însoţită de unul dintre părinţi. Iar problemele acesteia de sănătate au ridicat şi mai multe semne de întrebare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au deschis o anchetă, iar bătrânul a fost arestat preventiv. Acuzaţia este gravă: viol în formă continuată.

“Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată pe numele inculpatului Alexandru Dascălu, pentru viol în formă continuată (22 de acte materiale). Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a măsurii arestului la domiciliu, formulată de către inculpat”, au afirmat judecătorii.

Când a fost ridicat de anchetatori pentru a fi dus la audieri, ieşeanul a refuzat să dea vreo declarație. Copila abuzată se află acum în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași.