E însărcinată cu gemeni! Cântăreața din România a făcut anunțul în urmă cu câteva momente

E însărcinată cu gemeni! Cântăreața din România a făcut anunțul în urmă cu câteva momente
O cântăreaţă din România a dat vestea cea mare: E însărcinată cu gemeni

O cântăreaţă din România a făcut anunţul în urmă cu doar câteva momente: este însărcinată cu gemeni. La doar cinci luni de la venirea pe lume a fetiţei sale, artista va deveni mamă, din nou, în curând.

Cântăreaţa însărcinată cu gemeni

Interpreta de muzică populară Letiţia Moisescu a anunţat, în urmă cu puţin timp, că este însărcinată din nou. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că aceasta a născut, în urmă cu doar cinci luni, o fetiţă – Daina Maria. Nici viitoarea mămică nu s-a gândit vreo clipă ca stările de rău pe care le-a experimentat în ultima perioadă ar fi fost, de fapt, probleme de graviduţă.

Aceasta a povestit, la Antena Stars, că a rămas uimită când a văzut că testul de sarcină este pozitivă, însă când a aflat că va avea gemeni a fost de-a dreptul şocată.

”Îmi era rău în prima fază. Am început să îi spun soțului că nu mă simt bine. Am simptome de vomă. Nici nu am făcut ceva special și nu am luat pastile anticoncepționale. Nu mi-a trecut prin cap că aș fi însărcinată”, a declarat cântăreaţă de muzica populară, la Antena Stars.

Letiţia Moisescu este fericită că va deveni, din nou, mamă

Deşi nu se aştepta la acest lucru iar prima reacţie a fost de panică şi teamă, artista în vârstă de 37 de ani este foarte fericită că va deveni, din nou, mamă. Mai mult, Letiţia Moisescu abia aşteaptă să îşi strângă în braţe micuţii.

”Au trecut vreo trei săptămâni și am început să îmi pun semne de întrebare. Zic, eu mă duc să iau test. L-am trimis pe el. A găsit două teste, unul la preț de unul. El credea că e vreo eroare. L-am făcut și pe al doilea. În sinea mea mă gândeam că fetița e foarte mică, teama, dar bucurie.”, a mai spus vedeta.