Alex Bodi nu mai are scăpare. Cine a mai ajuns acum în arestul Poliției

Alex Bodi nu mai are scăpare. Cine a mai ajuns acum în arestul Poliției
O noua lovitura pentru Alex Bodi

Doi complici ai lui Alex Bodi, și anume, Andrei Nicolae, zis ”Impresie” și Florin Balzmac. zis și ”Buric”, au fost reținuți pentru 24 reținuți, marți, pentru trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

Alex Bodi nu mai are scăpare

Azi, pe 18 noiembrie, acuzații au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova au pus în executare două mandate de aducere privind doi bărbați, care sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălare de bani.

Acești doi bărbați, care sunt complici complici ai lui Alex Bodi, conform unor surse judiciare, au fost reținuți pentru 24 de ore de procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova. De altfel, în cursul zilei de ieri, 17 noiembrie, cei doi bărbaţi în vârstă de 35 şi 33 de ani au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră, în punctul de trecere Nădlac 2, pe sensul de intrare în România, ei fiind preluați apoi de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate.

„Reamintim faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., au fost puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălare a banilor.

În baza probatoriului administrat, 8 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind desfășurate în continuare activități pentru punerea în aplicare a tuturor mandatelor de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea acestor infracțiuni.

”Impresie” și ”Buric”, complici ai lui Alex Bodi, reținuți pentru 24 de ore

Astfel, din cercetările efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. au rezultat indicii că bărbaţii, împreună cu alte persoane din Craiova, Sibiu și București, ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional organizat cu preocupări infracționale privind racolarea, transportul şi exploatarea sexuală a mai multe minore şi tinere în Germania, Marea Britanie şi Austria”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, tot la data de 17 noiembrie 2020, cei doi bărbaţi în vârstă de 35 şi 33 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă. La acestă activitate au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timişoara, dar și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, scrie cancan.ro. Reamintim că în urmă cu o săptămână, Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI