28 apr. 2020 | 19:22

Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”

Monden
Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”
Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”

Creatorul de modă român s-a stins pe 29 aprilie, în urma unui accident rutier petrecut în județul Constanța. Cât despre anchetă, avocata creatorului de modă susține faptul că știe tot ce s-a întâmplat acum, că s-a lucrat foarte mult la dosarul decesului lui Răzvan Ciobanu

Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

A trecut aproape un an de când Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație. În timp ce se întorcea de la o petrecere din Constanța, creatorul de modă a suferit un atac cerebral, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de copac. Medicii legiști au declarat faptul că moartea acestuia s-a produs înainte de impact, dar și faptul că în sânge i-a fost găsit atât alcool, cât și droguri. Nenorocirea se întâmpla chiar în sfânta noapte de Paște, în jurul 23:00, motiv pentru care părinții lui Răzvan Ciobanu nu vor mai putea să se bucure niciodată de această sărbătoare. Pentru ei, timpul trece extrem de încet, rănile se vindecă încet, iar dorul este din ce în ce mai mare.

“Li s-a stins bucuria și viața din ochi. Doamna Elena a mers zi de zi la cimitir până când a început dezastrul ăsta cu COVID 19. Spune că așa se simte mai aproape de fiul ei, dacă îi duce lumină. Ei oricum au avut mereu o relație specială. Cu toate acestea, anul acesta vor face pachete și vor împărți oamenilor săraci și cui vor putea, chiar dacă nu vor putea face o slujbă la cimitir”, a declarat un apropiat al familiei Ciobanu, pentru Impact.ro.

Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”

Printre cei apropiați răposatului designer se numără și Cătălin Botezatu care, la fel ca mulți apropiați ai tânărului, a fost afectat și marcat de dispariția prematură a acestuia, povestind într-un interviu despre acest lucru. Cătălin Botezatu a făcut câteva declarații celor de la click.ro pe marginea tragediei lui Răzvan Ciobanu.

„Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete”, a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu pentru Click! Designerul a lăsat în urmă o familie îndurerată și mulți prieteni care încă nu pot admite că Răzvan nu mai este. Cătălin Botezatu are încă vie imaginea colegului de breaslă. „Este un moment de suferință pentru mama lui.

 Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”

Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”

Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea… A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea <<Bravo, ai stil>>, când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua „Rămas bun” de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, a mărturisit designerul.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro