O nouă lovitură pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a aflat la opt luni de la moartea lui

O nouă lovitură pentru familia lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a aflat la opt luni de la moartea lui
Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cătălin Botezatu, mesaj trist: ”Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei lui!”

A fost deschis un proces de către creditori, după moartea lui Răzvan Ciobanu care, a ajuns, în final, la sfârșit. Verdictul i-a lăsat cu gura căscată pe apropiații regretatului designer.

O nouă lovitură pentru familia lui Răzvan Ciobanu

La numai câteva săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un executor judecătoresc a decis că trebuie să îl cheme în judecată pe defunct, pentru recuperarea unei datorii pe care acesta o avea către o instituție bancară. Cum Răzvan Ciobanu nu s-a mai prezentat la termenele stabilite în instanță, acesta a pierdut procesul.

 “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac”, au decis, recent, magistraţii. Astfel că, acum, executorii judecătoreşti au început să trimită notificări la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, pentru a se prezenta de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria. Aceste scrisori nu fac decât să răsucească cuțitul în rana celor apropiați.

”El s-a dus glonț spre moarte!”

Astfel că, avocata Laura Vicol a declarat la „Xtra Night Show” că accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs după ce designerul a suferit un infarct la volan.
„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55. El s-a dus glonț spre moarte. (…) A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. (…) A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a explicat Laura Vicol, la „Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.