Iulia Albu și-a pus fanii în cap. Ce gest a făcut în ziua în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani

Iulia Albu și-a pus fanii în cap. Ce gest a făcut în ziua în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani
Iulia Albu și-a pus fanii în cap. Ce gest a făcut în ziua în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani

Dispariția subită a creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost copleșitoare pentru apropiații săi. Multe întrebări, amintiri, reconstituiri. A urmat înmormântarea, care a fost și scena pe care s-au schimbat replici dure între Iulia Albu și Cătălin Botezatu. S-a pus praful peste scandalul început atunci, însă, astăzi, când designerul ar fi împlinit 44 de ani, stilista a deschis iar ”focul”.

Iulia Albu și-a pus fanii în cap

Răzvan Ciobanu a decedat pe 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs pe DJ226 Năvodari – Săcele. A fost înmormântat pe 2 mai 2019 la Cimitirul Progresul din București. La funeraliile designerului și-a făcut apariția și Iulia Albu, fostă colegă de la Kanal D, care a venit îmbrăcată într-o ținută extravagantă. Vedeta a rostit câteva cuvinte în memoria lui Răzvan Ciobanu.

Discursul a fost șocant pentru toată lumea, Iulia Albu neținând cont că se află într-un lăcaș de cult, comentând la adresa anumitor vedete care au venit la înmormântarea regretatului designer.

”A înțepat un pic”

„Din pacate, astazi, aici, se afla multe persoane care au venit sa bata un ultim cui (n.r. in sicriul lui Razvan Ciobanu). Sunt persoane venite aici doar sa beneficieze de un punct de rating (n.r. mod de stabilire a numarului de telespectatori ai unui post TV)”, a spus Iulia, în interiorul bisericii.

Într-un live, Cătălin Botezatu a comentat pe marginea declarațiilor făcute de aceasta și a explicat ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

„Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu. Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas. După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut”, a spus Botezatu.

Fanii, revoltați de gestul său

Peste înțepături s-a lăsat liniștea, dar, cu ocazia zilei în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani, controversata creatoare de modă a postat o imagine cu ea și regretatul designer, în descrierea căreia a notat: ”La mulți ani, dragul meu! #missyoueveryday (n.r. îți simt lipsa în fiecare zi).

 

View this post on Instagram

 

La multi ani, dragul meu! #missyoueveryday @razvan.ciobanu

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

În secțiunea de comentarii, fanii au blamat-o pentru gestul său: ”Omul e mort!/ Nu poți sa-i urmezi unui om care nu mai este , la mulți ani… Iulia, ce naiba, te admir , am pretenții de la tn/ Băii ați înnebunit cu toții ?? cum sa spui “La mulți ani” cuiva care a trecut in neființa ? pe bune ?? Odihna veșnica Razvane ????/ Fereasca Dumnezeu… nu se mai spune ” la multi ani”…”, sunt câteva din comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI