Noi detalii din ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu designerul

Noi detalii din ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu designerul

După ediția de luni a show-ului ”Chefi la cuțite” in memoriam Răzvan Ciobanu, la Xtra Night Show a fost discutată din nou ancheta morții designerului. Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, a venit cu noi detalii despre accidentul rutier în urma căruia creatorul de modă a murit.

Noi detalii din ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu

După ediția de luni a show-ului ”Chefi la cuțite” in memoriam Răzvan Ciobanu, la Xtra Night Show a fost discutată din nou ancheta morții designerului. Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, a venit cu noi detalii despre accidentul rutier în urma căruia creatorul de modă a murit. Ultima sa apariție televizată a fost în cadrul show-ului menționat, în etapa jurizărilor pe nevăzute, filmată pe 23 aprilie.

Creatorul de modă român s-a stins pe 29 aprilie, în urma unui accident rutier petrecut în județul Constanța. Imediat după finele emisiunii gastronomice, a urmat show-ul de noapte realizat de Dan Capatos, ”Xtra Night Show”, unde Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, a intrat în direct. Apărătorul designerului a vorbit despre revederea lui pe sticlă, dar a dezvăluit și detalii din ancheta morții designerului.

”Noi ne aducem aminte de el în fiecare zi”

„A fost un sentiment groaznic să îi aud vocea. Noi ne aducem aminte de el în fiecare zi. Suntem un grup de oameni, împreună cu părinții lui Răzvan. Vorbim tot timpul pe acest grup și exact în minutele astea ne dădeam reciproc mesaje să ne uităm cu toții la tine”, a spus Vicol despre momentul în care Răzvan Ciobanu a apărut din nou pe micile ecrane.

Cât despre anchetă, avocata creatorului de modă susține faptul că știe tot ce s-a întâmplat acum, că s-a lucrat foarte mult la dosarul decesului lui Răzvan Ciobanu și că ”mai sunt câteva zile și se închide ancheta”. Detaliile vor fi făcute publice curând.

”Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”

„Ancheta s-a desfășurat cu un profesionalist, spun eu, ieșit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ trei săptămâni pe perioada de vară. Dar în rest, ancheta chiar s-a făcut și s-a făcut cum trebuie. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri, oamenii au muncit.

Mai este foarte puțin, câteva zile, și se închide ancheta. Am emoții acum ca mă uit la el și nu îmi vine să cred că l-am auzit din nou. A mers greu pentru că am eliminat toate pistele din jur. S-au închis toate pe care am umblat. Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”, a spus Laura Vicol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI