EXCLUSIV Părinții lui Răzvan Ciobanu, distruși la un an de la moartea designerului. Ce vor să facă în memoria acestuia

EXCLUSIV Părinții lui Răzvan Ciobanu, distruși la un  an de la moartea designerului. Ce vor să facă în memoria acestuia
EXCLUSIV Părinții lui Răzvan Ciobanu, distruși la un an de la moartea designerului. Ce vor să facă în memoria acestuia

A trecut aproape un an de când Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație. În timp ce se întorcea de la o petrecere din Constanța, creatorul de modă a suferit un atac cerebral, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de copac. Medicii legiști au declarat faptul că moartea acestuia s-a produs înainte de impact, dar și faptul că în sânge i-a fost găsit atât alcool, cât și droguri.
Deși la un moment dat au existat suspiciuni conform cărora Ciobanu nu ar fi fost singur în mașină în momentul producerii accidentului și că pasagerul din dreapta a fugit imediat după impact, dosarul a fost, în cele din urmă, clasat de către procurori, care au stabilit că nimeni nu este vinovat pentru tragicul accident.

Nu vor putea face pomană de un an!

Nenorocirea se întâmpla chiar în sfânta noapte de Paște, în jurul 23:00, motiv pentru care părinții lui Răzvan Ciobanu nu vor mai putea să se bucure niciodată de această sărbătoare. Pentru ei, timpul trece extrem de încet, rănile se vindecă încet, iar dorul este din ce în ce mai mare. Sufletul celor doi este cu atât mai greu cu cât starea generală de urgență, instaurată datorită pandemiei de coronavirus, îi va
împiedica pe cei doi să facă o pomană și să meargă la cimitir, așa cum își propuseseră: “Li s-a stins bucuria și viața din ochi. Doamna Elena a mers zi de zi la cimitir până când a început dezastrul ăsta cu COVID 19. Spune că așa se simte mai aproape de fiul ei, dacă îi duce lumină. Ei oricum au avut mereu o relație specială. Cu toate acestea, anul acesta vor face pachete și vor împărți oamenilor săraci și cui vor putea, chiar dacă nu vor putea face o slujbă la cimitir”, a declarat un apropiat al familiei Ciobanu, pentru Impact.ro.

Executat silit de judecători, după ce s-a stins din viață!

La câteva săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un executor judecătoresc a decis să îl cheme în judecată pe creatorul de modă, pentru a recupera o datorie pe care acesta o avea la bancă. Cum Răzvan nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanţă, a pierdut procesul. Aşa că, acum, executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria.