Tudor Chirilă a comis-o pe internet: ”Adevărul despre vaccin. E lată rău” Fanii s-au revoltat

Tudor Chirilă a comis-o pe internet: ”Adevărul despre vaccin. E lată rău” Fanii s-au revoltat
Tudor Chirilă i-a revoltat pe fani. Ce spune artistul despre vaccinul anti-COVID

Face ce face şi ajunge iar în atenţia opiniei publice. De curând, Tudor Chirilă a comis-o pe internet iar fanii s-au revoltat. Ce spune solistul trupei Vama despre vaccinul împotriva coronavirusului?!

Tudor Chirilă vorbeşte despre vaccinul anti-COVID-19

Cel mai discutat subiect al momentului este, cu siguranţă, cel legat de imunizarea împotriva coronavirusului. Toată lumea îşi dă cu părerea, toţi românii au ceva de zis sau de comentat în această privinţă. Printre cei care au decis să se amuze pe seama controversatei probleme este şi Tudor Chirilă care a comis-o pe internet atât de tare încât fanii s-au revoltat.

Mai exact, acesta a realizat un pamflet în care vorbeşte despre vaccinul anti-COVID-1. Totul este, de fapt, o glumă la adresa celor care cred că injecţia conține și un CIP care ar avea rolul să urmărească fiecare mişcare pe care o vor face românii.

”Nea Mariane, fii atent, deci sunt nervos rău de tot! Am depistat-o, deci am o pistă. Fii atent, cu vaccinul! E perfidă rău de tot. Nici nu pot să fiu coerent. Băi, lasă-ți părul lung, o să trebuiască să îți schimbi actul de identitate. Eu mi-am lăsat părul lung. Deci, ce fac ăştia, băga-mi-aș…

Primul vaccin, că ai văzut că sunt 2 doze… primul nu e vaccin, e substanță de colectare de informații, bre. Primul vaccin își ia informații, mapează că harta. Îți ia toată informația, ADN, globule, grupă de sânge. Îți ia și ce nu știi că ai în tine”.

Ce se întâmplă cu cea de-a doua doză a vaccinului

Gluma continuă cu explicarea motivului pentru care injecţia se face în două etape. Aşa cum era de aşteptat, fanii s-au revoltat şi l-au criticat pe artist pentru video-ul postat, spunându-i că foarte mulţi dintre internauţi nu vor înţelege ca totul este doar un pamflet.

“Peste 2 săptămâni, vin cu vaccinul celălalt în care își iau informația asta la ei. O să vezi, o să fie multe cazuri. Când îți bagă a doua doză, îți ia și din prima pe care au băgat-o. Am auzit că ăştia care vomită au în vomă totul. Mamă! Stai să îți zic! Băi, nea Mariane, ascultă-mă puțin.

Dacă vomiți la spital, una o să facă o poză imediat. E transfer de pixeli, au informația cu ce a ieșit din voma ta. Și ei retrag acea informație. Când ți-au băgat primul vaccin, ți-au băgat și primul ID. Îți ia toată informația, ne-au distrus. De aia se face pe 2 etape. Eu îmi fac acte false, să nu mă mai găsească. De aia îmi las părul lung”, a spus Tudor Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI