Trucul din bucătărie care te îmbogățește. Sfatul prețios al Lidiei Fecioru

Trucul din bucătărie care te îmbogățește. Sfatul prețios al Lidiei Fecioru
Trucul din bucătărie care te îmbogățește

Care este trucul din bucătărie care te îmbogățește. Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a dat un sfat prețios, la emisiunea de la Antena 3. Lidia Fecioru a vorbit despre modalitatea de a atrage norocul de partea ta. Se pare că bucătăria este un loc special pentru a face acest mic ritual. Iată despre ce anume este vorba.

Trucul din bucătărie care te îmbogățește

Lidia Fecioru este celebră pentru sfaturile sale în ce privește bunăstarea trupului și a minții. Bioenergoterapeutul are și sfaturi despre cum anume să atragi norocul în viața ta. Potrivit spuselor tale, nu este deloc bine să arunci mărunțișul primit de la magazin ca rest sau să îl depozitezi pe oriunde se nimerește.

Mărunțișul trebuie, așadar, ținut la un loc, de preferat într-un borcan, care apoi să fie depozitat în bucătărie. Dacă respecți acest truc, norocul și bunăstarea nu vor întârzia să apară în viața ta.

„Oamenii trebuie să stie că marunțișul pe care îl iau ca rest de la magazin nu trebuie sa-l arunce niciodată. Și e bine sa nu-l cheltuie și să-l păstreze într-un borcanel acolo în bucătărie”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, despre frazele care atrag sau alungă norocul

De asemenea, Lidia Fecioru mai spus că oamenii ar trebui să știe că norocul poate fi și alungat, nu numai atras. Ea consideră că ori de câte ori o persoană se panichează, și norocul se sperie de el.

„Mai spunem: Norocul meu că eram acolo în clipa aceea. Dar de ce? Pentru că persoana respectivă s-a dus cu gândul la situaţia respectivă şi a atras norocul ca un magnet. Panica alungă norocul. Dacă oamenii devin fricoşi, le este frică de ceea ce se întâmplă, încep să aibă reţineri şi atunci ei singuri îşi închid energiile, aşa norocul îi ocoleşte.

De aceea se şi spune De ce îţi e frică, nu scapi. Noi, români, ce facem? Mai zicem Hai Doamne Ajută!; Să fie într-un ceas bun! – deci, ne chemăm bunăstarea, ne atragem binele”, a declarat Lidia Fecioru, care dezvăluie și metodele prin care poți atrage norocul de partea ta.

„Dacă la un moment dat avem nevoie de ajutorul norocului, trebuie să spunem nişte fraze de invocare. Spui: Sunt un norocos!- ajungi să o spui cu atâta înverşunare, încât atragi norocul. Oamenii, când au un necaz, încep şi zic: N-am avut noroc; Este imposibil să câştig la loto. Ce au făcut? Şi-au anulat norocul, în loc să zică că sunt norocoşi. Este foarte important să avem recunoştinţă. Putem fi norocoşi în dragoste şi să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoşi.

Când începi să ai necazuri, de pildă să loveşti maşina. O loveşti o zi, două şi tot aşa. În momentul în care se întâmplă lucrurile astea, intrăm în panică, începem să gândim frecvent că se va întâmpla la fel şi data viitoare şi chiar aşa se va şi întâmpla. De ce? Pentru că le atragem. Trebuie să zicem Să dea Dumnezeu să se ţină norocul de mine, să nu mă părăsească”, a mai zis Lidia Fecioru, la Antena 3.