Băutura miraculoasă recomandată de Lidia Fecioru. Toți trebuie s-o consume

Băutura miraculoasă recomandată de Lidia Fecioru. Toți trebuie s-o consume
Băutura miraculoasă recomandată de Lidia Fecioru

Care este băutura miraculoasă recomandată de Lidia Fecioru. Toți trebuie s-o consume. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de o băutură pe bază de flori de cartofi.

Băutura miraculoasă recomandată de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a spus cum se prepară băutura pe bază de flori de cartofi.

„Se apropie înflorirea florilor de cartofi, aşa că voi da un leac cu această ocazie. Cu ajutorul florilor de cartofi, se face un ceai dintr-o lingură de plante. E bine ca floarea să fie verde, astfel încât să nu-şi piardă din proprietăţi.

Se pune o lingură de plantă la 250 de ml de apă fierbinte. Se face infuzie. Se păstrează într-un termos pentru trei, chiar patru ore. Se strecoară şi se poate amestecă 1:1.

La 250 ml de ceai, punem 100 ml de alcool, ca să se păstreze pentru timp îndelungat, dar nu mai mult de 14 zile. Este foarte bună atunci când ne lovim sau avem întinderi musculare sau ne dor articulaţiile.

Se poate folosi în parodontoză. Se poată face gargară. Se începe de la o lingură pe zi. Dacă avem senzaţie de vomă, bem doar o linguriţă pe zi. Dacă nu avem nicio problemă, atunci bem şi seara înainte de masă. E bine să începem cu o linguriţă de ceai pe zi.

Dacă facem doar cu alcool, se pune 100 g plante şi 250 ml alcool. Se păstrează la întuneric 10 zile şi apoi se strecoară. Se începe de la 2, până la 10 picături pe zi. Picăturile se pun în apă.

Se poate pune şi la călcâie. Acea piele moartă de pe călcâie se va curăţa. Tratamentul îl facem doar 14 zile. Îl putem repeta abia peste 2, 3 luni.

Este foarte bună pentru căile respiratorii, dar şi pentru ulcerul duodenal. Este destul de puternică, de aceea, nu se face prea concentrată.

În ceea ce priveşte contraindicaţiile, nu au voie să consume copiii până în vârsta de 12 ani, femeile însărcinate sau cei cu angină purulentă”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru, despre cum să atragi norocul în viața ta

Tot într-o ediție a emisiunii Leacul zilei, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit metodele prin care poți să atragi norocul din viața ta:

„Mai spunem: Norocul meu că eram acolo în clipa aceea. Dar de ce? Pentru că persoana respectivă s-a dus cu gândul la situaţia respectivă şi a atras norocul ca un magnet. Panica alungă norocul. Dacă oamenii devin fricoşi, le este frică de ceea ce se întâmplă, încep să aibă reţineri şi atunci ei singuri îşi închid energiile, aşa norocul îi ocoleşte.

De aceea se şi spune De ce îţi e frică, nu scapi. Noi, români, ce facem? Mai zicem Hai Doamne Ajută!; Să fie într-un ceas bun! – deci, ne chemăm bunăstarea, ne atragem binele”, a declarat Lidia Fecioru, care dezvăluie și metodele prin care poți atrage norocul de partea ta.