Băutura care ajută la dezintoxicarea corpului tău. Secretul major pe care îl folosește Lidia Fecioru

Băutura care ajută la dezintoxicarea corpului tău. Secretul major pe care îl folosește Lidia Fecioru
Ce să bei pentru dezintoxicarea corpului?

Un anumit ceai ajută în mod special la dezintoxicarea corpului. Specialiștii susțin că o cură cu el în prim-plan nu trebuie să țină mai mult de 14 zile. Bioenergoterapeutul a dezvăluit care este rețeta din spatele băuturii pe care toată lumea trebuie să o consume cândva. ,,Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi’‘, a subliniat Lidia Fecioru. Iată mai multe detalii despre ceai!

Băutură bună pentru corp: ce trebuie să consumi pentru dezintoxicarea trupului?

Bioenergoterapeutul celebrul a dezvăluit în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea ,,Adevăruri ascunse” o rețetă specială. Aceasta este bună pentru dezintoxicarea organismului.

Cei care vor să își dea un restart trebuie să consume ceai din frunze de coriandru și frunze de pătrunjel. De asemenea, băutura este bună și pentru oamenii care au pietre la rinichi.

Frunzele trebuie tocate, după ce sunt culese în cantitate egală, ulterior băgate în apă. Pune totul la fiert și lasă plantele la foc mare. După ce ceaiul ajunge la un punct înalt de fierbere, dă-l mai încet.

Lasă la infuzat încă 10 minute, ulterior strecoară ceaiul de frunze și pune lichidul într-un borcan. Coriandrul și pătrunjelul pot fi mâncate ca pe urzici mai apoi.

„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului”

„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm.

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet.

Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici”, a povestit specialistul.

,,Este o dezintoxicare”

Acesta se bea cu 10 minute înainte de micul dejun, iar seara la fel. Băutura nu trebuie încălzită înainte și cura întreagă nu trebuie să treacă de 14 zile.

,,Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat.

Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult. Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru,

Urmăriți Playtech.ro și pe