Lidia Fecioru a explicat cum atragi norocul în viața ta. Două metode simple să scapi de ghinion

Lidia Fecioru a explicat cum atragi norocul în viața ta. Două metode simple să scapi de ghinion
Lidia Fecioru a explicat cum atragi norocul în viața ta.

Lidia Fecioru a explicat cum atragi norocul în viața ta. Sunt două metode simple prin care poți să scapi de ghinion. Bioenergoterapeutul a dezvăluit la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, metodele inedite care reușesc să deschidă poarta către o viață plină de belșug și prosperitate.

Lidia Fecioru a explicat cum atragi norocul în viața ta

Oamenii pot să atragă norocul în viața lor, iar bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit metodele prin care se poate obține acest lucru. Însă oamenii trebuie să știe și că norocul poate fi și alungat, nu doar atras. Lidia Fecioru consideră deci că fiecare dată când un om intră în panică, și norocul se sperie.

„Mai spunem: Norocul meu că eram acolo în clipa aceea. Dar de ce? Pentru că persoana respectivă s-a dus cu gândul la situaţia respectivă şi a atras norocul ca un magnet. Panica alungă norocul. Dacă oamenii devin fricoşi, le este frică de ceea ce se întâmplă, încep să aibă reţineri şi atunci ei singuri îşi închid energiile, aşa norocul îi ocoleşte.

De aceea se şi spune De ce îţi e frică, nu scapi. Noi, români, ce facem? Mai zicem Hai Doamne Ajută!; Să fie într-un ceas bun! – deci, ne chemăm bunăstarea, ne atragem binele”, a declarat Lidia Fecioru, care dezvăluie și metodele prin care poți atrage norocul de partea ta.

„Dacă la un moment dat avem nevoie de ajutorul norocului, trebuie să spunem nişte fraze de invocare. Spui: Sunt un norocos!- ajungi să o spui cu atâta înverşunare, încât atragi norocul. Oamenii, când au un necaz, încep şi zic: N-am avut noroc; Este imposibil să câştig la loto. Ce au făcut? Şi-au anulat norocul, în loc să zică că sunt norocoşi. Este foarte important să avem recunoştinţă. Putem fi norocoşi în dragoste şi să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoşi.

Când începi să ai necazuri, de pildă să loveşti maşina. O loveşti o zi, două şi tot aşa. În momentul în care se întâmplă lucrurile astea, intrăm în panică, începem să gândim frecvent că se va întâmpla la fel şi data viitoare şi chiar aşa se va şi întâmpla. De ce? Pentru că le atragem.
Trebuie să zicem Să dea Dumnezeu să se ţină norocul de mine, să nu mă părăsească”, a zis Lidia Fecioru.

Cum te ajută gândirea pozitivă

Bioenergoterapeutul a mai spus că cea de-a doua metodă de atragere a norocului este aceea de a avea o atitudine pozitivă.

„A doua metodă de atragere a norocului este atitudinea pozitivă. Nu trebuie să ne stăpânească sentimentele negative. Dacă ne stăpânesc sentimente de invidie, de răutate, nici noi nu avem noroc, nici ceilalţi.

Sunt foarte multe femei care spun tot timpul că ele nu au găsit un bărbat bun. De ce? Pentru că toată viaţa le-a fost frică să nu cumva să nu găsească ce-şi doresc cu adevărat. Deci, nu construiesc pe pozitiv, ci pe negativ.

Oamenii trebuie să renunţe la gândurile negative dacă vor ca norocul să se apropie de ei. Trebuie să schimbăm ceva la noi, la modul de gândire, la modul de a fi, pentru că degeaba îmi pun eu altă rochie, dacă interiorul meu rămâne la fel”, a mai declarat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru este un cunoscut bioenergoterapeut. Alături de numerologul Mihai Voropchievici, Lidia Fecioru, poate fi văzută la emisiunea Adevăruri ascunse.