Transformarea uluitoare prin care a trecut Andrei Duban. Cum a ajuns să arate acum: “Slăbănogule”

Transformarea uluitoare prin care a trecut Andrei Duban. Cum a ajuns să arate acum: “Slăbănogule”
Andrei Duban a slăbit foarte mult. Cum arată acum?

Andrei Duban a surprins cu transformarea sa. Unii abia l-au recunoscut după ce a slăbit foarte mult. Cum a ajuns să arate acum celebrul comediant? Fanii au crezut inițial că este bolnav.

Cum arată acum Andrei Duban? A slăbit foarte mult

Andrei Duban este unul din cei mai longevivi comedianți de la noi. Acesta este recunoscut la noi pentru seria nesfârșită de bancuri pe care o spune cu fiecare ocazie. Vedeta nu a făcut multe schimbări în privința imaginii de-a lungul carierei sale.

Iată că acum a început să fie deranjat de kilogramele pe care le-a acumulat și a decis să ajungă pe masa de operație pentru a-și schimba radical viața. Mai exact, acesta și-a tăiat stomacul și a reușit să dea jos nu mai puțin de 26 de kilograme.

Andrei Duban cântărea 104 kilograme în momentul în care s-a hotărât să apeleze la ajutorul medicilor. Soțul prezentatoarei de televiziune de la Kanal D este acum extrem de mulțumit de felul în care se simte și de imaginea sa de la 77 de kilograme.

„ Am slăbit 13 kilograme într-o lună.. Mi-am tăiat stomacul, se numeşte bariatrie. Eu am intrat marţi în clinică, iar vineri am ieşit liniştit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau şi vitamine.

Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îţi creşte încrederea în tine”.

„Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19”

Bărbatul a recunoscut că a încercat multe diete de-a lungul timpului, dar nimic nu funcționa pe termen lung, ulterior acumulând și probleme de sănătate. Medicul său i-a spus în cadrul unui control că este în prima clasă de obezitate, lucru care l-a speriat și l -a făcut să-și regândească pașii.

Iată că de mai bine de jumătate de an de la schimbare susține că este mulțumit de rezultat și de decizia luată. Fanii acestuia se bucură să-l vadă sănătos și fericit de noua schimbare.

”Luam şi pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate.

Mi-am dat restart la viaţă. Şi acum, la 7 luni de la operaţie, trebuie să-mi pun în farfurie o bucăţică de ceva şi trei frunze de altceva, pentru că mă satur. Analizele sunt bune”, a declarat Duban la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI