Andrei Duban, derapaj la Vorbește lumea. Totul din cauza lui Cătălin Măruță și a soției sale, Grațiela

Andrei Duban, derapaj la Vorbește lumea. Totul din cauza lui Cătălin Măruță și a soției sale, Grațiela
Andrei Duban, derapaj la Vorbește lumea. Totul din cauza lui Cătălin Măruță și a soției sale, Grațiela

Grațiela și Andrei Duban au fost invitați la Vorbește Lumea, acolo unde au vorbit despre relația lor.

Andrei Duban, gelos pe Grațiela?

Andrei Duban și Grațiela au o relație fericită, deși mulți au spus că vor divorța după ce aceasta a participat la Survivor, acolo unde a avut gesturi tandre cu colegii de echipă.

Cu toate acestea, Andrei Duban i-a luat mereu apărarea soției sale, spunând că nu este gelos și că cei care bănuiesc că Grațiela l-ar înșela ar avea „o minte perversă”.

„Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este” și-a apărat Andrei Duban soția.

„Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, spunea Duban când soția lui era la Survivor.

Și-a ieșit din minți când a auzit de Cătălin Măruță

Iată că acum, mai în glumă, mai în serios, actorul a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță.

Cei doi au participat la un joc, iar Grațiela Duban a fost rugată să răspundă la întrebarea: „Pe cine ai săruta dintre următorii?”

Numele i-au fost spuse pe dos, așa că Grațiela nu a înțeles mare lucru și a ales una dintre variante la întâmplare.

Ei bine, varianta pe care a ales-o a fost Cătălin Măruță. Când a auzit pe cine a ales, de fapt, soția lui, Duban și-a ieșit din fire, mai ales că o altă variantă de răspuns era „soțul tău”.

„Îl bănuiam de multă vreme. De foarte mult timp îl bănuiam pe Măruță. Mai ales că o invită în fiecare zi la emisiune. Și ce e cel mai grav, a început să o invite fără mine, deci (…) Da, chiar îl aveam pe listă de mult timp. Deci, am doi pe listă. Pe ăsta, pe Măruță și încă unul, un grec, Pilates. Pe ăștia îi am pe listă și urmează să mă ocup (…)”, a glumit Andrei Duban, la Vorbește Lumea.

Grațiela și Andrei Duban, căsnicie de 10 ani

Gabriela și Andrei Duban sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună un băiat, pe nume Armin. Cei doi se înțeleg de minune, iar relația lor este una foarte puternică.

„Mă bucur că am întâlnit-o pe Graţiela. Între mine şi soţia mea sunt aproape 13 ani diferenţă… La noi în casă nu cântă nici cocoşul, nici găina, ci mânzul, adică fiul nostru, Armin.

Când el cântă, şi cocoşul, şi găina se cuminţesc şi-i fac toate poftele. El e răsfăţatul casei. Mai vrem copii şi mă tot chinuiesc să o păcălesc pe Graţi să facem şi o fetiţă, aşa cum îşi doreşte. Eu aş vrea încă un băiat, să aibă Armin cu cine să se joace.

Doar că nu prea mai stă pe acasă, fiind la repetiţii şi la spectacole, dar o prind eu o dată şi îi fac un frăţior lui Armin”, spunea Andrei Duban, în urmă cu 6 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI