Ce secret are Andrei Duban pentru a își asigura succesul în carieră. De ce îl iubesc românii, de fapt EXCLUSIV

Ce secret are Andrei Duban pentru a își asigura succesul în carieră. De ce îl iubesc românii, de fapt EXCLUSIV
Ce secret are Andrei Duban pentru a isi asigura succesul in cariera

Actorul Andrei Duban, „Regele bancurilor”, se pregătește de o răfuială artistică pe cinste, în glume, cu rivalii săi, din noua generație, în spectacolul „Bătălia anului”, programată pe 15 septembrie, la Grădina de Vară a Parcului Herăstrău. Înainte de marea premieră, celebrul actor ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, reteța de succes cu care nu dă greș la nicio petrecere: „Toată lumea râde doar la glumele porcoase și despre blonde!”.

Știe sute de bancuri: „Tot alea porcoase merg mai bine!”

Andrei Duban știe sute de glume, așa că nu degeaba este poreclit “Regele bancurilor”. Iar la spectacolul programat pe 15 septembrie, în Parcul Herăstrău, va merge cu tolba plină de poante:

„Spectacolul va fi pe genul școala veche de umor versus școala nouă, spectacol care va acoperi toate gusturile, va fi atât pentru publicul tânăr, cât și pentru nostalgici. Știu sute de bancuri, nu pot contoriza. Mie mi se deschid în cap tot felul de conexiuni, mai combin bancurile, le-am mai actualizat”.

„La bancuri nu jignești pe nimeni din sală, ca la stand-up comedy”

Întrebat de reporterii impact.ro care este diferența dintre un banc și un moment de stand-up comedy, Andrei Duban a spus:

„Un banc are o rețetă mai sigură, dacă știi să îl spui și lumea a mai râs, va râde și la alt spectacol, trebuie însă să îl adaptezi publicului prezent. Când spui bancuri, nu jignești pe nimeni din sală. La stand-up comedy sacrifici câte un om și îl terfelește pe ălă toată seara, faci numărul pe spinarea lui.

Uite, de pildă, m-au ”închiriat” la o petrecere de doctori, erau de prin America, oameni cu clinici, somități medicale. M-au chemat să le spun bancuri, mi-am ales mai elevate. Dar, surpriză, nu râdea nimeni! Când am trecut pe d-alea, mai deocheate și cu blonde, i-am dat pe brazdă.

Iar la o altă întâlnire, cu fermieri, am zis s-o dau pe glume cu muncitori, dar n-a mers. Deci și pe doctori și pe muncitori tot cu bancuri deocheate și despre blonde am reușit să îi fac să râdă. Omul plătește biletul ca să vadă energie. Pot comunica ușor cu publicul, cu cei din sală”.

„Am rămas prieten cu Teodora Mareș, sora mea din Declarație de dragoste!”

Actorul Andrei Duban a păstrat o relație frumoasă cu actrița Teodora Mareș, interpreta Ioanei, din filmul ”Declarație de dragoste”:

„Cu Teodora am rămas în relații bune. Pe vremea când jucam la Teatrul Național, am fost distribuit, alături de ea, într-o piesă, absolvisem deja Facultatea de Actorie. Era neschimbată, la fel de frumoasă. Seamănă cu marea actriță Natalie Wood”, ne-a mai zis Andrei Duban, pentru impact.ro

Soția lui Andrei Duban e colega lui Mihai Mitoșeru, la ”Se strigă darul!” (Kanal D)

Andrei Duban e tare mândru de soția lui:

„Grațiela a semnat un contract pentru doi ani cu Kanal D. În fiecare weekend merge la nunți, prezintă alături de Mihai Mitoșeru emisiunea ”Se strigă darul!”, au filmat deja câteva nunți, s-a descurcat perfect. Acum este pe picioarele ei, pe munca ei, nu mai este soția lui Andrei Duban, este Grațiela Duban”.

Dar și fiul lor le calcă pe urme, privind talentul artistic:

„Face sport, dar e pus tot pe glume, e ca mine, s-ar putea să devină tot actor. Face sport și fotbal, trece în clasa a patra. Seamănă și cu mine și cu mama lui, la chip.”

 „Elena Ceaușescu mă simpatiza. La 6 ani îi recitam poezii patriotice!”

Andrei Duban a dat timpul înapoi și și-a amintit de anii copilăriei, când el și Dana Mladin, îmbrăcați în pioneri, erau chemați la manifestările culturale comuniste:

„Eu recitam poezii patriotice pentru ”tovarășa” Elena Ceaușescu, iar Dana recita pentru Nicolae Ceaușescu. Elena mă simpatiza. Cu Dana Mladin vorbesc și acum, este ca sora pe care n-am avut niciodată, un exemplu pentru generația noastră. Noi doi am muncit de la șase ani”, ni s-a mai confesat actorul Andrei Duban, pentru impact.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe