Tragedie pentru Margherita de la Clejani. Cum și-a găsit magazinul de pe Calea Victoriei

Tragedie pentru Margherita de la Clejani. Cum și-a găsit magazinul de pe Calea Victoriei
Tragedie pentru Margherita de la Clejani

Margerita de la Clejani a avut parte de o surpriză neplăcută când a mers la magazinul său de pe Calea Victoriei. Se pare că locația a fost vandalizată.

Magazinul Margheritei de la Clejani, vandalizat

În weekend, magazinul de haine pe care Margherita de la Clejani îl deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat, iar pe geamurile locației au fost pictate mai multe graffiti. Fiica Clejanilor a încercat să curețe geamurile, dar totul a fost în zadar.

Margherita de la Clejani s-a arătat a fost extrem de supărată din cauza situației, spunând că nu făcut rău nimănui ca să merite o astfel de răzbunare din partea cuiva.

”Mă aflu pe Calea Victoriei, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce?

Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!”, le-a spus fiica Clejanilor fanilor de pe Instagram.

Ce studii are Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani s-a reprofilat. Aceasta nu mai cântă, ci s-a dedicat întru totul modei.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, spunea Margherita de la Clejani pentru a1.ro.

Dar puțini sunt cei care știu că ce studii are Margherita de la Clejani. Ea a absolvit o facultate particulară, s-a specializat în jurnalism la Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion din București. Ea nu a obținut note foarte mari, dar nici prea mici. Cu toate acestea, ea nu a profesat niciodată până acum în domeniu.

Ce-i drept, Margherita de la Clejani a mai apărut în câteva emisiuni, în calitate de concurentă, cum ar fi Splash Vedete la Apă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI