Ioniță de la Clejani, dezvăluire despre Loredana Groza. Viorica: ‘Eu semăn cu ea, dar in varianta balenuță’

Ioniță de la Clejani, dezvăluire despre Loredana Groza. Viorica: ‘Eu semăn cu ea, dar in varianta balenuță’
Ioniță de la Clejani, dezvăluire despre Loredana Groza.

Ioniță și Viorica de la Clejani au împlinit azi 25 de ani de la căsătorie și tot azi au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor iuți. Cei doi au făcut dezvăluiri savuroase, așa cum și rubrica o cere.

Ioniță de la Clejani, dezvăluire despre Loredana Groza

Viorica și Ioniță de la Clejani sărbătoresc nunta de argint și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. De altfel, legat de momentele lor de cumpănă, cei doi au zis:

”Momente de cumpana: de dimineata avem, dar dupa masa se rezolva treaba”, a zis Ioniță, iar Viorica l-a completat: ” Au fost 10 zile cand am stat la spital. Atat am stat despartitit si ma suna in fiecare zi sa imi zica ca e casa goala fără mine. Eu nu mai vreau sa ma intorc in trecut, acum sunt bine, am stilisti, am gene 3 D, te vad pe jumatate”, a zis și artista.

După acest intro, cunoscuta rubrică a început, punându-l în dificultate pe Ioniță care a fost întrebat cu cine s-ar fi căsătorit dacă nu ar fi fost Viorica de la Clejani. El a zis: ”Sa mor dacă stiu. Sincer, nu m-am gândit niciodată. Nu m-as fi căsătorit cu nicio femeie de la noi din showbiz”.

La întrebarea cine din showbiz i-a făcut declarații de dragoste de-a lungul timpului, Viorica a răspuns:

”E prea de tot. Dudu. Mi-a făcut declarații de dragoste când mă coafa la par. E un coafez. Eu cand m-am casatorit cu el l-am găsit singur teleleu”.

La următoarea întrebare Ioniță de la Clejani a mâncat iute, dar a dat un răspuns dezvăluind numele artistei Loredana Groza. ”Loredana Groza. Nu am vrut sa spun dar…”, a zis, încurcat, Ioniță, de ”gravitatea” răspunsului său.

Viorica de la Clejani s-a sesizat imediat:

”Eu seman cu ea, dar in varianta balenuță! Ia spune acuma: ca suntem in doi. Ar fi singura la care nu m-aș supara. Dar ce te faci cu două? Ca e greu cu una! Daca aș fi și eu mai slaba, ca ea aș fi”, a zis Viorica de la Clejani.

Ce defecte are Viorica de la Clejani

La întrebarea cine ai vrut să îți fie noră sau ginere, artista a zis. ”Victor Slav și Nicole Cherry și Theo Rose”.

Rugați să spună defecte unul despre celălalt, cei doi au spus: 

”Ionita: Cheltuitoare, bogata la vorba, se aranjeaza prea mult„ și ”Viorica: Zgârcit. Minte mult, mă duce cu zăhărelul și e foarte dușmanos, ține supărare.”

Întrebat și cu care dintre iubiții fiicei sale a fost el de acord până acum, Ioniță de la Clejani a fost destul de tranșant:

Cu nicinul din ce am vazut pînă acum. Niciunul nu mi-a placut”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI