Margherita de la Clejani, decizie incredibilă după Asia Express. Toți banii ei merg pe așa ceva

Margherita de la Clejani, decizie incredibilă după Asia Express. Toți banii ei merg pe așa ceva
Margherrita de la Clejani, decizie surpriză după Asia Express. Unde se duc banii ei?

Decizie surprinzătoare din partea Margheritei de la Clejani! Nimeni nu s-a fi gândit că ar face așa ceva. Unde se duc banii ei, după participarea la Asia Express?

Margherita de la Clejani, decizie surrpiză după participarea la Asia Express

Margherita de la Clejani a mărturisit de multe ori, după revenirea de la Asia Express, că aventura aceea a fost de mare ajutor pentru evoluția sa. Aceasta a avut timp să se gândească la cum merg lucrurile în viața ei și la cum apreciază ceea ce are. În acest context, tânăra a lăsat muzica pe locul doi și s-a lansat în afaceri. Marga le-a dat din nou emoții părinților ei când au aflat în ce domeniu vrea fiica lor să se învârtă. Artista se visează acum creatoare de modă.

A muncit mult, s-a documentat, a întrebat în stânga și-n dreapta, iar rapid și-a și scos prima linie de haine. Vedeta a și recunoscut de câteva ori în interviuri că s-a visat încă de la o vârstă fragedă designer. Aceasta și-a expus unele dintre ținute în cadrul unei ședințe foto la care a participat și Ioniță, extrem de mândru de fiica sa și de reușita ei. „Margherita le dă valoare hainelor pe care le-a creat și îmi place ce văd. Aștept să îmi facă și mie un sacou la următoarea colecție, pentru că așa a primis.” a spus Ioniță, conform antenastars.ro. 

Margherita de la Clejani a dat muzica pe afaceri
Margherita de la Clejani a dat muzica pe afaceri

„Ai luat-o Brăila…grav”

Marga a ieșit la plimbare cu maimuța ei, motiv pentru care fanii au luat-o la rost. Nu pentru că ar fi ceva ieșit din cale afară, ci pentru că starea de urgență nu mai permite simplele plimbări de colo-colo. „Pentru că este atât de frumos afară, am zis să ieșim să ne plimbăm puțin prin natură, ea este foarte încântată că ieșim afară, ei îi place foarte mult în natură”, a spus Margherita.

Ești dusă fata mea!”, “Nu ești sănătoasă!”, “Nu se iese din casă, e carantină, un copil nu l-ai plimba așa cum plimbi maimuța aia!”, “Fata mea, nu știu dacă să dau vina pe virus. Parcă nici n-aș vrea să-ți stric ziua, dar ai luat-o Brailă>> grav!”, au fost doar câteva dintre cele mai “blânde” comentarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI