Margherita de la Clejani a leșinat la Antena 1. Ce s-a întâmplat după ce și-a revenit

Margherita de la Clejani a leșinat la Antena 1. Ce s-a întâmplat după ce și-a revenit
Margherita de la Clejani a leșinat la Splash! Vedete la apă. Ce s-a întâmplat cu ea după?

Margherita de la Clejani a leșinat la ‘Splash! Vedete la apă’. Cunoscuta cântăreața s-a lăsat pradă emoțiilor și a leșinat chiar la scurt timp după ce a ajuns la platforma de 5 metri. Ce s-a întâmplat cu fiica soților de la Clejani după ce și-a revenit?

Splash! Vedete la apă: Margherita de la Clejani a leșinat

Telespectatorii emisiunii Splash! Vedete la apă au luat parte la câteva momente tensionate chiar în ziua premierei proiectului. Margherita a leșinat la scurt timp după ce a ajuns la platforma de cinci metri, deși mulți se așteptau să sară de la trei.

Cunoscuta cântăreață a mărturisit că în tot acest timp a fost ajutată de antrenorul ei să iasă la suprafață. Teama a cuprins-o când a văzut distanța uriașă și a leșinat. Fiica Clejanilor și-a revenit după ce medicii de la fața locului i-au oferit câteva vitamine. Deci nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Deci am sărit? De la cât?”, a întrebat Margherita imediat după ce și-a revenit.

Marga nu a vrut să se dea bătută, așa că a sărit totuși de pe marginea bazinului, de mână cu sportivul care a asistat-o în tot acest timp. Din păcate, majoritatea juraților nu s-au declarat satisfăcuți de prestația aceasta, așa că au tăiat în carne vie la note.

”Las-o acolo, lasă că o scot eu. Asta-i vrăjeală, las-o la mine. Marga, tu știi că eu te iubesc și că te respect mult, dar fii tu cinstită acum și să audă toată țara, ai sărit de lângă mine și nu te-ai înecat, iar acum?!”, a spus Nea Mărin.

Iulia Albu aduce notele secrete

Cunoscuta vedetă a fost surpriza acestui sezon după ce a anunțat că va fi parte a noului sezon din ‘Splash! Vedete la apă’. Fosta vedetă Pro TV este singura de la masa juriului care oferă nota secretă ce va fi dezvăluită abia la finele calsamentului.

”Splash! Vedete la apă nu e doar o emisiune de divertisment și nu este doar un concurs, ci o șansă pentru celebrități să își învingă cele mai mari temeri și să își depășească limitele. Nu contează că ești celebru sau pentru ce ești cunoscut, aici toate vedetele sunt în primul rând oameni.

Odată urcat pe platformă nu mai contează câți followers ai, câte vizualizări ai pe Youtube, câte concerte susții săptămânal sau câtă lume te cunoaște, aici ești doar tu cu tine, iar singurul lucru care face cu adevărat departajarea între concurenți este curajul!

Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători, e un spectacol, iar eu vreau să văd caractere puternice și oameni în adevăratul sens al cuvântului – cu bune, cu rele, cu frici, cu ambiții și curaj”
Iulia Albu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI