Theo Rose, criză de nervi pe internet: „Sunteți dobitoci făcuți grămadă”. Ce a enervat-o pe artistă

Theo Rose, criză de nervi pe internet: „Sunteți dobitoci făcuți grămadă”. Ce a enervat-o pe artistă
Theo Rose, criză de nervi pe internet

Theo Rose a făcut o criză de nervi pe Internet, după ce a primit niște mesaje răutacioase pe rețelele sociale. Ea a dus astfel o „luptă” cu unul dintre internauți care a făcut afirmații jignitoare la adresa ei. Cum Theo Rose are tot timpul replicile la ea, artista nu s-a sfiit să îl pună la punct pe cel care a îndrăznit să-i pună la îndoială succesul muzical.

Theo Rose, criză de nervi pe internet

Theo Rose este mereu zâmbitoare și cu simț al umorului ridicat, dar nu a putut trece cu vederea un mesaj care a deranjat-o teribil. Artista a primit un mesaj de la un internaut prin care i se punea la îndoială succesul muzical, acuzând-o că ar fi ajuns în industrie prin alte căi mai neortodoxe și nu prin talentul ei.

Deși a afirmat că nu este prima dată când se confruntă cu astfel de situații, ea a făcut haz de necaz și de această dată, zicând:

„Nu vă speriați oameni buni că nu mai punem la suflet așa ceva. Astea sunt la ordinea zilei. El e săracul blând la ce a scris, am alții mai rău, dar ăia sunt porcoși și nu pot să-i public.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Cel care i-a trimis însă mesajul artistei nu s-a oprit aici și a continuat să îi zică că, de fapt, el o admiră și că s-a folosit de mesajul negativ pentru a-i atrage atenția, de fapt, lui Theo Rose. 

Situația creată a deranjat-o însă și mai tare pe artistă, care a declarat:

„(…) Îmi vine să vă înjur. sunteți niște dobitoci că reacționați așa și dați astfel de mesaje. Nu eu, că eu nu vă iau în seamă, dar sunt alții pe care îi afectează grav, că dacă ați fi în locul unui om și primiți astfel de mesaje o să vedeți că o luați pe cărări.

Așa că sunteti dobitoci făcuți grămadă, dar ce educație să fac eu cu voi că…”, a mai spus Theo Rose.

2021, un an de succes pentru Theo Rose

Anul care s-a încheiat a fost unul de un real succes pentru Theo Rose. Artista a ocupat locuri fruntașe în trendingul YouTube-ului românesc. A strâns și foarte mulți fani care-i ascultă muzica, dar care o privesc și la TV. Deși are un succes fulminant, Theo Rose spune că nu i s-a urcat celebritatea la cap și că se consideră același om normal, cu aceleași obiceiuri dintotdeauna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI