Theo Rose a dat lovitura! Cu ce televiziune a semnat pentru a prezenta o emisiune

Theo Rose a dat lovitura! Cu ce televiziune a semnat pentru a prezenta o emisiune
Cu cine a semnat contractul

Theo Rose a luat o decizie importantă pentru cariera ei. Cântăreața a semnat cu un post mare de televiziune pentru postul de prezentatoare.

Theo Rose va fi prezentatoarea unei emisiuni

Pe lângă vocea superbă pe care o are, Theo Rose a demonstrat în repetate rânduri că are carismă, umor și este foarte naturală, lucru care a dus-o în poziția de a negocia cu un post de televiziune important din România.

Vedeta a atras simpatia telespectatorilor Pro Tv, atunci când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea.

Producătorii au plăcut-o atât de mult, încât, acum, Pro Tv a semnat un contract de colaborare cu artista.

Ea va prezenta emisiunea SuperStar de pe Pro Tv. Cântăreața a declarat că se bucură enorm de această colaborare și că își trăiește visul de a lucra în televiziune.

O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am.

Acum, după ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată. Că îmi trăiesc visul în prime-time la TV.

Că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor. Și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții”.

De altfel, vedeta vorbea și în trecut despre faptul că își dorește o carieră în televiziune și a dezvăluit că a primit mai multe oferte și propneri.

Cântăreața a mai avut și alte propuneri

A decis să aștepte un proiect care i se potrivește, așa că a acceptat propunerea Pro Tv de a fi gazda show-ului SuperStar.

Îmi doresc să mă dezvolt pe partea asta de TV și media. Cred că e o lume din care îmi place foarte mult să fac parte și am spus cred înainte pentru că mi se pare  că mă potrivesc în peisajul ăsta.

Da, au tot venit propuneri în acest sens și tocmai de asta mă și gândesc serios că ar trebui să îmi dau interesul. Să mă dezvolt așa.

Acum, propunerile vin, doar că eu trebuie să și satisfac așteptările oamenilor. Și vreau să mă pregătesc, încerc să testez terenul că acum trebuie  să bat fierul cât e cald”, spunea vedeta, într-un interviu pentru publicația Ciao.ro.