Cadoul superb pe care Theo Rose l-a făcut tatălui ei: ‘Ești nebună’

Cadoul superb pe care Theo Rose l-a făcut tatălui ei: ‘Ești nebună’
Cadoul superb pe care Theo Rose l-a facut tatalui ei

Theo Rose se bucură de foarte multă popularitate, fiind una dintre cele mai apreciate și talentate cântărețe din România. Cariera ei este în plină ascensiune, iar 2021 a fost cel mai bun an al ei, pe plan profesional, după cum a mărturisit chiar artista. Ce cadou impresionant i-a făcut tatălui său.

Theo Rose, gest incredibil pentru tatăl său

Frumoasă, talentată, veselă, sociabilă și extrem de atentă cu cei din jurul ei, Theo Rose pare să le aibă pe toate. Prezentatoarea de la SuperStar România se bucură de un succes fulminant în carieră, motiv pentru care își poate permite să cumpere tot ce-și dorește, atât pentru ea, cât și pentru oamenii ei dragi.

Recent, frumoasa artistă și-a surprins urmăritorii din mediul online cu gestul extraordinar pe care l-a făcut pentru tatăl său. Cu toții știm faptul că Theo Rose are o relație foarte bună cu familia sa, motiv pentru care este extrem de apreciată de fanii săi.

Cu puțin timp în urmă, tatăl lui Theo Rose a sunat-o pe solistă, dezamăgit fiind de faptul că i s-a stricat telefonul. Bărbatul i-a cerut împrumut un telefon mai vechi de-al fiice sale, moment în care vedetei i-a venit o idee genială.

Fără să stea pe gânduri, Theo Rose s-a dus la cel mai apropiat magazin și i-a cumpărat părintelui său un telefon mobil performant, de ultimă generație.

Cum a reacționat tatăl lui Theo Rose la vederea cadoului

Apoi, încărcată precum Moș Crăciun, vedeta de la PRO TV i-a făcut cea mai mare surpriză tatălui său, atunci când i-a dăruit telefonul mult dorit.

„Alo, am venit! Uite ce m-ai făcut. M-ai făcut de ți-am făcut cadoul mai devreme. N-am altul vechi. Lasă mă că meriți și tu. Ți-am luat și husă la el. Nu se compară cu ăla de l-ai avut. E din ăsta performant. Dă-i și tu folia jos, trage de ea acolo. (…) Lasă că te înveți tu să apeși pe el.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Vizibil emoționat de gestul lui Theo Rose, tatăl artistei a mustrat-o, în glumă, pe fiica pentru faptul că a cumpărat un telefon nou, fiind acum nevoit să învețe să-l manevreze.

„Ești nebună, băi tată. Nu de astea noi mă. Am evitat să dau bani pe el. Băi, n-ai minte. Trebuie să învăț să umblu pe el acum. (…)”, a spus tatăl artistei.

După ce tatăl ei l-a desfăcut, Theo Rose i-a explicat timp de câteva minute cum se folosește și întreține noul telefon mobil. Bărbatul a fost extrem de încântat de gestul fetei sale.