Legătura neștiută dintre iubitul lui Theo Rose și Nea Marin. Cine este Alex Leonte

Legătura neștiută dintre iubitul lui Theo Rose și Nea Marin. Cine este Alex Leonte
Theo Rose formează un cuplu cu Alex Leonte

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Leonte de 4 ani. Cei doi locuiesc împreună și se bucură de fiecare clipă, deși multă vreme s-a speculat că vedeta este împreună cu Bogdan de la Ploiești. Ce legătura are partenerul cântăreței cu Nea Marin?

Cine este iubitul lui Theo Rose, Alex Leonte

Theo Rose a reușit să câștige admirația publicului prin talentul său. Vedeta nu s-a oprit doar la muzică, ci a acceptat să apară în diferite proiecte de televiziune, care au dus-o pe culmile succesului. Aceasta se iubește cu Alex Leonte de mulți ani.

Admiratorii cântăreței au crezut mult timp că aceasta are o legătură amoroasă cu Bogdan de la Ploiești, însă Theo Rose a spulberat misterul în momentul în care a explicat că între ea și manelist există doar o frumoasă prietenie. Vedeta a mărturisit că s-a îndrăgostit de un alt bărbat.

Ei se potrivesc de minune și formează un cuplu solid. Aceștia nu au făcut următorul pas în relație, ținând cont că Alex Leonte nu a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă. Acesta este nepotul cunoscutului Nea Marin, iar fanii au fost surprinși în momentul în care au aflat de legătura lui cu starul TV.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Alex Leonte

În trecut, cântăreața explica faptul că l-a cunoscut pe Alex Leonte la o petrecere. Aceasta se pregătea să cânte la acel eveniment. La momentul respectiv, nepotul lui Nea Marin era implicat într-o relație. Totuși, la câteva luni mai târziu, el a căutat-o pe Theo Rose, explicând că este singur.

„Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin a întrebat de mine. Era frumușel, cu ochii albaștri.

Mi-au zis să stau cuminte, că a venit cu nevasta. El avea o relație de 6 ani, lumea deja îi spunea că e nevasta lui (…)

Am început să vorbim și i-am spus că până nu își rezolvă lucrurile, să nu îmi mai scrie. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun.”, spunea Theo Rose în podcast-ul realizat de Cătălin Măruță.

Alex Leonte este dansator, astfel că are parte, la rândul său, de mult succes și numeroși fani. Theo Rose este împlinită pe toate planurile, ținând cont că are o bază formată din admiratori care îi fredonează fiecare piesă, a fost implicată în proiecte pentru micile ecrane și trăiește o frumoasă poveste de iubire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI