Testul de atenţie pe care puţini îl trec. Găseşte trei chipuri în 10 secunde în imaginea de mai jos

Testul de atenţie pe care puţini îl trec. Găseşte trei chipuri în 10 secunde în imaginea de mai jos
Testul de atenţie pe care puţini îl trec

Testul de atenție pe care puțini îl trec. Tu poți să găsești trei chipuri în zece secunde în imaginea mai jos? Cercetătorii susțin că a vedea fețele în obiecte în mod regulat este ceva total obișnuit. În testul propus, ilustratorii inventivi au conceput o fotografie inedită, care conține și câteva fețe ascunse ici, colo.

Testul de atenţie pe care puţini îl trec

Testul de atenție propus îți pune în atenție imaginația. Detectează și tu cele trei fețe ascunse din acest împrejurimi. Ca să te ajutăm, îți spunem că în imaginea dată se ascund trei chipuri. Tu le-ai găsit? Dacă nu, poți găsi răspunsul în galeria foto a articolului!

Specialiștii susțin că testele de atenție sunt foarte importante. Atenția reprezintă o concentrare clară a conștiinței. Este foarte important ca fiecare persoană să aibă o atenție bună, deoarece cu o atenție bună, memoria, gândirea și imaginația se îmbunătățesc. Atenția fiecărei persoane este diferită, susțin specialiștii, cineva navighează rapid, iar cineva are nevoie de mai mult timp să gândească, să se concentreze.

Exerciții simple pentru o bună atenție

Exercițiile simple pentru o bună atenție pot fi făcute de oricine. Spre exemplu, atunci când mergi la magazin, nu lua foița cu tine, ci încearcă să îți amintești ce anume ai scris, apoi mergi la magazin.

Dacă nu reușești, atunci îți poți lua lista cu tine și să încerci să îți amintești ce anume ai scris pe ea. Cumpără din amintire, apoi scoate lista să vezi dacă ai luat tot ce trebuia.

Poți citi, înainte de culcare, măcar cinci pagini dintr-o carte, apoi poți ajunge la 10-20 de pagini. Încearcă apoi să povestești tot ce ai citit. Un alt exercițiu presupune ca, în drum spre serviciu sau spre magazin, să îți poți aminti numărul de case sau numărul de mașini care trec.

Dacă pregătești un fel de mâncare nou, încearcă să îți amintești noua rețetă, poți încerca să înveți o poezie pe de rost, să înveți versurile unui cântec nou sau poți fredona o melodie nouă.

Dacă mergi pe jos, încearcă să schimbi traseul și să iei alt drum. Atunci când ajungi acasă, încearcă să îți amintești în detaliu noul traseu.