26 mart. 2024 | 09:41

Test vechi de inteligenţă. Găseşte brioşa şi acul de siguranţă în mai puţin de 15 secunde!

Diverse
Test vechi de inteligenţă. Găseşte brioşa şi acul de siguranţă în mai puţin de 15 secunde!
Cel mai tare test de inteligență

Playtech Știri vă prezintă un test vechi de inteligență, cu ajutorul căruia vă puteți evalua IQ-ul. Trebuie să aflați unde este brioșa și acul de siguranță în mai puţin de 15 secunde! Să-i dăm drumul!

Testul vechi de inteligență care a pus pe jar internauții

Dacă vă plac provocările, astăzi vă propunem un nou test de inteligență! Specialiștii în psihologie și psihiatrie au concluzionat că vă puteți testa IQ-ul exersând exerciții care să vă ajute să vă măriți puterea de concentrare și atenția. Așadar, dacă sunteți fani ai testelor de inteligență, sunteți în locul potrivit.

Pentru astăzi vă aducem în prim-plan un puzzle cu obiecte ascunse. Le poți găsi în doar 15 secunde? Numai adevărații maeștri pot observa obiectele ascunse din imaginea de mai sus.

Găsiți brioșa și acul de siguranță în timp record

Este vorba despre o brioșă și un ac de siguranță! În plus, pentru a rezolva ca la carte acest test de inteligență, trebuie să respectați și un timp limită. Este nevoie și de o focalizare clară și o observație meticuloasă. Însă în imaginea de mai sus sunt aruncate și alte obiecte, menite să vă joace feste.

Vezi și: Test de vedere pentru ziua de marţi. În imaginea cu mama raţă şi bobocii se află un ac, îl poţi observa?

Puteți să vedeți cele două obiecte ascunse în doar 15 secunde? Imaginea prezintă un magazin de panificație, în care se află mai multe personaje. Există o serie de lucruri care vă pot distrage atenția de la găsirea obiectelor ascunse. Acest lucru poate fi foarte confuz pentru unii internauți, deoarece sunt de dimensiuni mici și se amestecă complet cu împrejurimile.

Ați observat obiectele ascunse? Limita de timp pune o presiune suplimentară asupra descoperirii obiectelor ascunse din această imagine. Grăbește-te și încearcă să găsești obiectele ascunse înainte ca limita de timp să se termine. Dacă ați reușit să le găsești, înseamnă că aveți un IQ peste limită, iar abilitățile voastre vizuale au funcționat destul de bine.

Rezolvare:

Dacă nu ați găsit cele două obiecte, nu este nicio problemă, vă dezvăluim noi care este soluția la acest test de inteligență. Soluția este evidențiată în imaginea de mai jos. Brioșa se află în mâna unui personaj din imagine, iar acul de siguranță este căzut pe jos, unde la mijlocul imaginii!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro