26 apr. 2024 | 17:04

Eva Măruță a câştigat primul premiu pentru cariera cinematografică. Ţinuta aleasă de familia lui Cătălin Măruţă pentru eveniment: „Eu sunt mai frumos”

Monden
Eva Măruță a câştigat primul premiu pentru cariera cinematografică. Ţinuta aleasă de familia lui Cătălin Măruţă pentru eveniment:
Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a câștigat primul premiu din cariera cinematografică

Eva Măruță este pe cai mari! Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a câştigat primul premiu pentru cariera cinematografică. Tânăra de 8 ani și-a făcut debutul în actorie cu rolul din filmul Tati Part-Time. Recent, ea a fost premiată în cadrul primei ediții a Premiilor Unica cu trofeul “Young Star”. Pelicula în care joacă a fost desemnată “Best Movie”.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a câștigat primul premiu din cariera cinematografică

Eva Măruță a luat primul premiu după ce a apărut în filmul Tati Part-Time. Acesta s-a situat pe locul întâi în Box Office-ul din România, la scurt timp de la lansare. Comedia regizată de Letiția Roșculeț prezintă relaţia dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

Vezi și: Val de critici după ce Cătălin Măruță a apărut așa. Ce scrie pe tricoul lui, fanii au luat foc: “Talent de 2 lei!”

Cum s-a îmbrăcat familia Măruță la eveniment

De curând, Eva Măruță a fost premiată la Gala Unica, iar la eveniment a fost însoțită de toată familia. Pentru această ocazie, Eva Măruță a strălucit într-o rochie verde din dantelă. Și membrii familiei sale au fost la fel de eleganți. Mama sa, Andra, a ales un outfit negru, iar tatăl și fratele ei au purtat ținute asemănătoare.

“A pornit totul ca o joacă: „ce-ar fi dacă?” și iată că filmul “Tati Part-Time” a ajuns la sufletele voastre! Am fost invitată la Gala Unica și am primit acest premiu, ”Young Star”. Și filmul a fost premiat, ”Best Movie”. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, am format o echipă grozavă! Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”, a scria Eva Măruță pe pagina ei de Instagram.

Pe rețelele de socializare, Cătălin Măruță s-a mândrit cu copiii lui înainte a ajunge la evenimentul cu pricina. David și Eva și-au prezentat ținutele, însă fratele micuței a ținut să precizeze că el este mai frumos îmbrăcat: „Eu sunt mai frumos”! 

 

eva maruta si familia ei

Eva Măruță, alături de întreaga familie. foto: instagram

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Marele secret al checului. Ingredientul care schimbă tot
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Închisoare pe viață, 10 ani fără permis. Legea care i-a speriat pe șoferii români
Capital.ro
Când se poate spăla după Paște. Zilele din Săptămâna Luminată când sunt interzise treburile casnice
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSIE de 24.000 de lei. Cine va PRIMI acești BANI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro