25 apr. 2024 | 07:59

Iluzie optică pentru ochi de vultur! Doar cei cu un IQ ridicat văd brânza diferită în 7 secunde. Te numeri printre ei?

Diverse
Iluzie optică pentru ochi de vultur! Doar cei cu un IQ ridicat văd brânza diferită în 7 secunde. Te numeri printre ei?
Playtech Știri îți prezintă o iluzie optică inedită. Poți să găsești bucata de brânză diferită din imagine în 7 secunde? Succes!

Playtech Știri îți prezintă o iluzie optică inedită. Trebuie să descoperi bucata de brânză diferită din imagine în maximum 7 secunde, dacă ai un nivel de inteligență ridicat. Ești pregătit să dai curs provocării de astăzi? Îți urăm succes!

Iluziile optice te-ar putea ajuta. Iată cum!

Specialiștii în psihologie și psihiatrie recomandă implicarea în activități ce includ materiale precum iluziile optice, datorită faptului că acestea pot să prezinte mai multe beneficii cognitive și să stimuleze diferite regiuni ale creierului, promovând flexibilitatea mentală.

Practica regulată a testelor sub formă de iluzii optice îmbunătățește gândirea analitică, abilitățile de rezolvare a problemelor, îmbunătățește memoria, încurajează creativitatea și procesele de gândire inovatoare. În plus, nivelul de concentrare în astfel de circumstanțe crește.

Condițiile pe care trebuie să le respecți

Testele precum cel pe care ți-l vom prezenta astăzi pot fi și o modalitate de a te relaxa și de a ameliora stresul în viața ta. Accesează prima imagine încărcată în galeria foto. Nu o accesa pe a doua, dacă nu vrei să-ți furi singur căciula. Imaginea te va contraria, probabil, fiindcă ascunde o explozie de culori.

Setează un cronometru la 15 secunde – atât ai la dispoziție pentru a desluși imaginea și acesta este timpul de care au nevoie persoanele cu inteligență medie pentru a rezolva problema zilei. Ești foarte inteligent, dacă reușești să descoperi brânza diferită într-un timp mai scurt, de 7 secunde.

Poți descoperi brânza diferită din imagine?

În prima imagine din galeria foto vei observa mai multe bucăți de cașcaval, toate reprezentând sortimente diferite. Ricotta pufoasă, brânză de capră cremoasă, mozzarella moale, feta… pot fi numeroase tipuri de brânză acolo. În explozia de culoare dată, identifică o brânză diferită.

Ești un geniu, dacă reușești să descoperi bucata de brânză care arată diferit de toate celelalte, într-un timp scurt. Iluzia optică poate fi dificilă, fiindcă este și foarte colorată, și foarte aglomerată, ceea ce înseamnă că e dificil pentru ochi să identifice detalii, mai ales dacă sunt mici.

Unde se află, de fapt, bucata de brânză albastră

În cazul în care ai nevoie de un indiciu, te ajutăm noi: analizează jumătatea superioară dreaptă a ilustrației. În această zonă vei descoperi bucata de brânză diferită pe care o cauți.

După expirarea timpului limită sau când crezi că ai găsit brânza potrivită, accesează a doua imagine din galeria foto. Vei vedea bucata de brânză încercuită. Ai reușit să o găsești? Dacă da, felicitări!

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro