10 apr. 2024 | 08:32

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, a răbufnit după declaraţiile revoltătoare ale lui Mihai Pascu. „A fost îngropată într-un sac”

Știri generale
Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, a răbufnit după declaraţiile revoltătoare ale lui Mihai Pascu.
Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, a răbufnit după declaraţiile revoltătoare ale lui Mihai Pascu

La mai bine de jumătate de an de la momentul în care fiul lui, care a urcat la volan sub influența unui cocktail de substanțe interzise, a provocat un accident devastator, omorând pe loc doi tineri – Roberta Dragomir și Sebastian Olariu – Mihai Pascu a rupt tăcerea. Înainte de a intra în sala de judecată, tatăl lui Vlad Pascu a vorbit cu jurnaliștii, momentul stârnind un val de revoltă, de la gesturile sale, atitudine până la declarații.

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații revoltătoare despre tinerii uciși de fiul său

Zâmbind, filmându-i pe reprezentanții presei cu telefonul mobil, Mihai Pascu a ținut să puncteze că victimele „nu veneau de la teatru” și nu circulau regulamentar, amintind strategia invocată și de avocat, cea a unei culpe comune.

După asta, a spus că, de fapt, el nu vorbește despre „copiii ăia”, moartea lor fiind un „lucru tabu” pentru el, „un lucru solemn”.

„Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc”

Mai mult, Mihai Pascu a criticat presa, afirmând că, de fapt, mediatizarea cazului a provocat o suferință uriașă familiilor îndoliate, părinților care și-au pierdut un fiu și o fiică.

„Îşi va lua pedeapsa. Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, asta este treaba dumneavoastră. Pentru mine, este un lucru solemn acolo.

Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă.

Lăsaţi oamenii ăia în pace, că i-aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut?

Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul”, a declarat tatăl lui Vlad Pascu, potrivit Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia. Ce a putut spune despre victimele de la 2 Mai şi de tatăl lui Sebi: „Nu am cum să îmi dau seama” VIDEO

Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu la intrarea în sala de judecată. Cei prezenţi au rămas fără cuvinte Îi asmuţiţi împotriva mea

Tatăl Robertei, răspuns pentru Mihai Pascu

Declarațiile revoltătoare ale lui Mihai Pascu nu au rămas fără răspuns. Tatăl Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu, a răbufnit după ce a auzit afirmațiile bărbatului. Acesta a declarat că dacă nu ar fi existat o mediatizare puternică a accidentului din stațiunea 2 Mai, Mihai și Miruna Pascu ar fi reușit să mușamalizeze totul.

„Eu ţin să mulţumesc presei din toată România pentru că a multimediatizat acest caz şi nu au fost lăsaţi, Miruna şi Mihai Pascu, să facă ce ştiu ei mai bine, adică să cumpere oameni.

Da, este normal să îşi apere copilul, dar pe copilul meu cine îl mai apără? Spre deosebire de copilul lui, acești doi care unul a fost rupt în două şi fata mea care a fost înmormântată în sac, ei nu mai au nicio apărare.

Pentru declarațiile pe care le-am făcut îl rog să mă ignore. Dacă presa nu ar fi mediatizat, Mihai Pascu ar fi mușamalizat tot, aşa cum face şi la ora actuală cu făcătura asta de judecată.

Şi referitor la Vlad Pascu, el fiind în puşcărie, cum are dreptul la telefoane? Să îmi răspundă şi mie un avocat competent”, au fost declarațiile făcute de Ștefan Dragomir, tatăl Robertei.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Vlad Pascu, după mai bine de jumătate de an de închisoare. Şoferul drogat e de nerecunoscut FOTO

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Kate şi William, fotografie inedită la 13 ani de la căsătorie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
Capital.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro