09 apr. 2024 | 09:32

Înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia. Ce a putut spune despre victimele de la 2 Mai şi de tatăl lui Sebi: „Nu am cum să îmi dau seama” VIDEO

News
Înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia. Ce a putut spune despre victimele de la 2 Mai şi de tatăl lui Sebi:
„Nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg

Astăzi, 9 aprilie, este o zi grea pentru Vlad Pascu, tânărul care a omorât 2 oameni anul trecut în stațiunea 2 Mai, precum și pentru părinții acestuia. Pe de altă parte, a apărut și înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia, din care s-a aflat ce a putut spune despre victimele de la 2 Mai şi de tatăl lui Sebi, una din victime.

Vlad Pascu și familia sa, în fața judecătorilor

Pentru întreaga familie Pascu astăzi este o zi grea, în care, cel puțin părinții tânărului șofer care a omorât 2 tineri, vor primi o sentință din partea judecătorilor. Astfel că, au apărut noi detalii despre procesul familie Pascu.

Mama lui Vlad, Miruna Pascu, acuzată de șantaj îndreptat împotriva martorilor din acest dosar, și tatăl acestuia, Mihai Pascu, acuzat de încălcare a regimului armelor și muniției, vor compărea în fața judecătorilor, existând toate șansele să primească și o sentință.

În același dosar, Vlad Pascu va fi adus și el la tribunal, schimbat total după jumătate de an în arest.

A apărut înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia

Dar, până la apariția în fața completului de judecată, se pare că a apărut și înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia, din care românii au putut afla ce a putut spune despre victimele de la 2 Mai:

„Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp.

S-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit.”, spune tânărul Vlad Pascu în inregistrare, conform Antena 3 CNN.

„Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama”

În materialul înregistrat, tânărul Vlad Pascu pare schimbat total după jumătate de an în arest, iar mergând mai departe cu dezvăluirile, românii au putut afla ce a spus despre tatăl lui Sebi:

„Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat.

Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum”. a declarat Vlad Pascu, conform sursei citate.

Deși la ultima înfățișare în dosarul accidentului din 2 Mai, în urma căruia au murit alți doi tineri, se cerea schimbarea încadrării juridice la omor calificat, au fost momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu.

Astfel că, judecătorii au stabilit încadrarea la omor din culpă, ceea ce i-ar putea reduce perioada de detenție tânărului Vlad Pascu.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro