Tatăl Denisei Manelista, strigăt disperat după ce a primit o lovitură dură: ”Vreau să fiu îngropat lângă fiica mea” EXCLUSIV

Tatăl Denisei Manelista, strigăt disperat după ce a primit o lovitură dură: ”Vreau să fiu îngropat lângă fiica mea” EXCLUSIV
Tatal Denisei Manelista, strigat disperat după ce a primit o lovitura dura

Tatăl regretatei Denisa Răducu e tare dezamăgit că a pierdut, în instanță, drepturile de autor ale artistei. Dar, a promis că nu se dă bătut și nici intimidat și că va continua lupta, la recurs: ”Cei care dețin acum drepturile de autor ale fiicei mele se bucură de banii munciți de ea. Ne spun mulți că toate melodiile sunt în posesia unora din Sibiu care le-au cumpărat de la cei cu care Denisa colaborase inițial”, ne-a declarat Emilian Răducu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

„De patru ani umblăm prin tribunale și în final nu ne alegem cu nimic”

Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu (Manelista), continuă lupta în instanță cu cei care dețin drepturile de autor ale artistei. El ne-a vorbit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre acest proces lung, întortocheat și scump, care durează de mai bine de patru ani:

„Am cheltuit peste 5.000 de euro, cu toate taxele și cu onorariul avocaților, mi s-a spus că mai bine îmi făceam o firmă, că așa aș fi avut mai multe șanse să câștig și să intrăm în posesia drepturilor de autor. De patru ani umblăm prin tribunale și în final nu ne alegem cu nimic.

Nu știu la ce valoare se ridică drepturile de autor ale Denisei. Mulți ne spun că toate melodiile cântate de ea sunt în posesia unora din Sibiu. Ei trăiesc de pe urma unei ființe dragi nouă care nu mai e printre noi.

Cu cei care au vândut drepturile de autor ale Denisei, și care ne sunt și rude, nu am vorbit, am evitat, nu mă interesează decât să se facă dreptate. Și-au bătut joc de noi, ca familie. Procesul are loc la București, iar recursul tot acolo se va desfășura.”

De ce se zbate să obțină drepturile de autor ale Denisei. Ce va face cu banii

De ce se zbate Emilian Răducu să obțină drepturile de autor ale fiicei lui, Denisa Răducu, solista care a încetat din viață în 2017, la doar 27 de ani?

„Dacă se dă o soluție favorabilă, la recurs, totul îi revine celeilalte fiice, Adelina. Dacă ne-am recăpăta anumite drepturi, banii nu i-am folosi să meargă fata mea în vacanțe exotice sau pe distracții.

Sunt cheltuieli mari după ce o persoană iubită nu mai e printre noi, trebuie plătite impozite la casele ei, de făcut pomeni, de terminat casa din sat”, ne-a mai declarat tatăl Denisei Manelista, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Emilian Răducu, diagnosticat cu pareză facială: ”Am rămas cu sechele”

Tatăl Denisei se confruntă cu probleme de sănătate. A bătut la ușa multor specialiști, însă, cu tot tratamentul, a rămas cu sechele:

„Am fost diagnosticat cu pareză facială. Mai iau pastile, respect ce-mi spune medicul, mai fac și pauze. Medicii mi-au spus că boala nu se vindecă în totalitate, că voi rămâne cu anume sechele.

Și acum mai am gura un pic strâmbă, iar un ochi nu se închide în totalitate. Dar, mă simt mai bine după tratament. Poate, de acolo, din Cer, mă ajută și Denisa.

Dacă o fi așa. Dacă s-ar fi întors cineva de acolo, ca să știm exact, am crede că există o altă viață, paralelă. Ar fi bine să existe. Trăim însă cu impresia asta că cei de Sus sunt într-o continuă legătură cu noi. Asta reprezintă o mare consolare”.

După despărțirea de mama Denisei, Emilian nu și-a mai refăcut viața. Susține însă că nu i se pare o corvoadă să aibă grijă de casă:

„Mă descurc bine cu treburile, nu necesită vreo mare pregătire, fac ce pot, nu stau nemâncat sau nespălat. Mai am vreo doi ani până la pensie”, a mai adăugat Emilian, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Are loc de veci lângă mormântul Denisei

Emilian Răducu merge aproape zilnic la cimitirul din comuna Ștefănești, județul Vâlcea, unde se află cavoul Denisei. El susține că are deja mormântul pregătit și că tot în același cimitir va dori să fie înmormântat:

„Lângă fiica mea este îngropat tatăl meu. El a murit acum 9 ani, deci, dacă ar fi să mor mâine, se poate face deshumare și mă îngroape acolo. Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea, nu o las singură”.