Tatăl Denisei Manelista, în lacrimi, de Moș Nicolae. Ce i-a dus azi la mormânt EXCLUSIV

Tatăl Denisei Manelista, în lacrimi, de Moș Nicolae. Ce i-a dus azi la mormânt EXCLUSIV
Tatăl Denisei Răducu, în lacrimi de sărbători. Mărturii emoționante

Tatăl regretatei soliste Denisa Manelista a dat timpul înapoi și ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre copilăria artistei, când scotocea nerăbdătoare în ghetuțe, după cadouri, de Moș Nicolae. Azi, bărbatul îndoliat a pus dulciuri și jucării de pluș la mormântul fiicei lui: ”Se va bucura, de acolo, de Sus!”, ne-a declarat Emilian Răducu.

Tatăl Denisei Răducu, în lacrimi de sărbători

Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ”Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!”

Denisa Răducu sau Denisa Manelista, cum o știa o țară întreagă, a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la ficat. A lăsat în urmă multă durere. Astăzi, de Sf. Nicolae, tatăl artistei, Emilian Răducu, și-a amintit cu emoție de momentele frumoase, de bucuria imensă a Denisei când scotocea prin ghetuțe, după cadouri:

”Ce frumos era, de Sărbători, în căsuța noastră! Le puneam fiicelor noastre dulciuri, îmbrăcăminte, rechizite, ce își doreau ele, eram atenți și la necesități. Denisa nu mai avea răbdare, era prima care se trezea, o chema și pe surioara ei. Parcă o aud: ”Vino, ia uite câte daruri ne-a adus Moș Nicolae!” Râdea și se bucura. Azi, de Moș Nicolae, casa e goală și tristă fără Denisa mea!”.

„Zilnic merg la cimitir”

  • ”Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir”

Emilian Răducu nu a renunțat la tradiția care îi umplea fiicei lui sufletul de bucurie, astfel că azi a mers cu daruri, la cimitir:

”Azi e foarte trist, îi duc jucării și dulciuri la mormânt, nu am uitat-o. De fapt, zilnic merg la cimitir, ca nu cumva să mai apară altă nenorocire, din nepăsare, neatenție, așa cum s-a întâmplat, când a luat totul foc de la lumânări.

Cavoul ei este plin de daruri, mai vin băieți și fete care au cunoscut-o, care au îndrăgit-o, care încă îi ascultă piesele. Ei mai pun fotografii, jucării, flori”, ne-a mai spus tatăl Denisei Răducu.

  • ”O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară”

Emilian Răducu este distrus de durere și acum, la patru ani de la trecerea în neființă a Denisei. Își mai alină dorul de ea, în vis:

”Trecerea timpului nu-mi alină suferința, dimpotrivă, dorul doare tot mai tare. O visez adesea pe Denisa mea, dar o visez micuță și voioasă, nu bolnăvioară. Este tare greu, pe măsură ce trece timpul nu se vindecă rana.

Durerea de părinte este cumplită. Dacă nu se vede durerea pe chip, se simte în suflet. Tot înainte, mai avem de făcut una-alta, mai am o fiică, are nevoie de noi. Sper să scăpăm de pandemie, să vină vremuri mai bune pentru noi toți”, ne-a mai declarat Emilian Răducu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Sora i-a moștenit întreaga avere: ”Merge la apartamentul ei, dar n-a schimbat nimic. Totul e așa cum a lăsat Denisa”

De-a lungul vieții, Denisa a strâns orice bănuț, câștigat din concerte, reușind să își cumpere un apartament de lux în București, dar și o mașină, cu mulți cai putere, și avea în plan să-și înalțe o casă în locul natal. După decesul artistei, toate aceste bunuri i-au revenit Adelinei, sora mai mare, stabilită în Spania:

”Apartamentul Denisei a rămas așa cum îl aranjase Denisa, pe gustul ei. Nu se închiriază, nu se înstrăinează. Mai merge sora ei, când vine în țară, mai aerisește, ea se ocupă de acea acasă muncită de fiica mea.

Iar aici, în comună, a rămas casuță pe care începuse să o înalțe, a mai investit Adelina, ca să o finalizeze, așa i-a îndeplinit marea dorință”, ni s-a mai confesat Emilian Răducu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI