Survivor România 2022, ediția 2 LIVE TEXT. Războinicii au câștigat: Emil Rengle și Elena Chiriac au fost salvați

Survivor România 2022, ediția 2 LIVE TEXT. Războinicii au câștigat: Emil Rengle și Elena Chiriac au fost salvați
Survivor Romania 2022 editia 2 LIVE TEXT

Premiera Survivor România 2022 de la PRO TV s-a dovedit a fi un real succes, emisiunea fiind urmărită de peste 3,3 milioane de români din toate colțurile țării. Luni, 17 ianuarie, de la 20.00 va avea loc primul joc pentru imunitate al noului sezon, seara culminând cu primul consiliu de nominalizare. Faimoșii și Războinicii vor da tot ce au mai bun pe teren pentru a câștiga imunitatea.

Survivor România 2022, ediția 2, LIVE TEXT

Update 10.27/ A început trierea în rândul Faimoșilor! Câștigătorul la băieți este Emil Rengle. Cea care are imunitate la fete este Elena Chiriac.

Update 9.54/ Ștefania și Laura Giurcanu sunt susținute acum de triburi. Lupta s-a încheiat cu scorul de 10-6 pentru Războinici. Proviziile și totemul se duc spre echipa albastră.

Update 9.51/ CRBL și Blaze încep puternic duelul, scor 9-6 după ce cântărețul pierde.

Update 9.41/ Elena Chiriac se luptă cu Ana. Faimoasa vrea să câștige neapărat! Scorul este acum 8-6, după ce Elena a câștigat această rundă.

Update 9.38/Nu aveți deloc respect! Îi este rău!’, a spus Xonia celor din echipa adversă atunci când Andreei Tonciu i s-a făcut rău. Bruneta se simte slăbită și susține că i s-a tăiat respirația. Radu Itu și Liviu au intrat din nou în teren. Scorul este 8-5 pentru Războinici, după ce Radu câștigă această rundă.

Update 9.33/ Xonia și Elena Matei luptă cu toate puterile pentru a aduce punctul acasă. Elena aduce punctul, scor 8-4 pentru Războinici.

Update 9.31/ TJ Miles aduce un punct pentru Faimoși, scor 7-4. Celebrul influencer s-a luptat din nou cu Alex.

Update 9. 28/ Roxana Ciuhulescu vs. Ștefania Ștefan. Punctul merge către Războinici, scor 7-3.

Update 9.26/ Ionuț și Radu Itu fac show în teren! Avem acum 6-3 pentru tribul Războinicilor.

Update 9.24/ Andreea Tonciu intră fantastic în apă alături de Ana. Au fost umăr la umăr, dar punctul merge către Războinici, scor 5-3 pentru cei din echipa albastră.

Update 9.12/ Zmărăndescu intră în teren cu Relu! Emoțiile sunt uriașe pentru Faimoși. Scorul este de 4-3 pentru Faimoși, luptătorul aducând un punct acasă.

Update 9.09/ Elena Matei se războiește cu Laura Giurcanu. Avem 4-2 pentru Războinici, iar Faimoșii încep să se încurajeze pentru a nu se demoraliza.

Update 9:06/ Emil Rengle speră să mai aducă un punct Faimoșilor. Liviu este în teren cu el. Scorul este acum 3-2 pentru Războinici.

Update 9.04/ Xonia și Angela luptă pentru recompensă. Se strigă din nou egalitate, scor 2-2.

Update 9.00/Alexandru vs. Robert! Cel din urmă aduce un nou punct pentru Faimoși, scor 2-1

Update 8.57/ Alexandra Duli și Elena Chiriac au luptat pentru echipele lor. Războinica a adus egalitate, astfel avem 1-1.

Update 8.55/ TJ Miles și Alex au intrat în teren. Prima rundă a întors balanța către Faimoși care se bucură acum de scorul 1-0.

Update 8.40/ Concurenții împărtășesc reacțiile după prima noapte petrecută în junglă. Conform mărturiilor lor, se obișnuiesc ușor cu peisajul și conjunctura și se simt mai uniți ca echipă după somnul împreună. Faimoșii se declară mai motivați decât în prima ediție.

Update 8:29/ S-a lăsat noaptea peste cele două tabere, iar concurenții din echipa Faimoșilor spun bancuri pentru a trece seara mai ușor. Foarte puțini au reușit să se odihnească, dar speră să fie câștigători în această zi și să echilibreze balanța cu Războinicii.

Premiera noului sezon Survivor România 2022 s-a terminat cu victoria incredibilă a Războinicilor, luptătorii din echipa albastră fiind cei care și-au adjudecat trusa cu unelte necesare pentru a-și construi un acoperiș deasupra capului, înapoi în tabăra lor.

Înfrângerea Faimoșilor s-a lăsat cu anumite certuri în camp, acolo unde Roxana Ciuhulescu s-a arătat profund indignată de faptul că nu s-a putut odihni deloc în prima noapte petrecută în junglă.

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România a lansat un atac fin la adresa colegilor săi care au împiedicat-o să doarmă, din cauza zgomotelor provocate de sforăituri.

„Am o descărcare emoțională, nu mă așteptam să pierd la primul meci. Acum m-am revanșat față de echipa mea, mă simțeam vinovată”, a spus Roxana Ciuhulescu, la terminarea primului joc din Survivor România 2022.

Fostul luptător Cătălin Zmărăndescu, despre care Zanni spune că ar putea fi liderul Faimoșilor din acest sezon, susține că și-a avertizat colegii încă din România să-și cumpere dopuri speciale pentru urechi, menite să izoleze sunetele din jurul lor. Vezi aici Survivor România 2022 ediția 1 LIVE TEXT.

CRBL și Otilia Bilionera, lăsați deoparte la primul joc

Pentru că pe traseul jocului de recompensă a fost necesară participarea a 10 concurenți din fiecare echipă, Faimoșii au votat ca CRBL să rămână pe bară, în timp ce Otilia Bilionera nu a primit acceptul medicului de a intra pe teren.

Ce a obsevat Zanni la CRBL este că artistul s-a împăcat rapid cu ideea de a nu participa la primul joc pentru recompensă din Survivor România.

„Am văzut meciul, am văzut cum s-au descurcat și mi-a plăcut foarte mult că se vede că au urmărit sezonul trecut. Au început cu un vot în care ei decideau împreună cine să nu intre în joc și l-au ales pe CRBL, pentru că știi și tu că trebuie să stea cineva pe bară.

CRBL era foarte împăcat cu treaba asta, deși trebuie să-ți asumi. E un compromis. Trebuie să arăți că ești cu echipa, dar, într-un fel treaba asta te dezavantajează, ca echipa să te aleagă pe tine să stai pe bară, pentru că poate ai o vârstă sau poate nu ai gabaritul necesar și te subestimează.”, i-a mărturisit Zanni frumoasei Majda Aboulumosha, în cadrul emisiunii Survivor ExtraShow.

Luni, 17 ianuarie, are loc primul joc pentru imunitate al sezonului 3 Survivor România. Cei 24 de concurenți vor da tot ce au mai bun pe teren, pentru a se salva de la primul consiliu de nominalizare de anul acesta din Republica Dominicană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI