Ce a observat Zanni la CRBL la Survivor România: ‘Te dezavantajează’. De ce l-a criticat fostul câștigător

Ce a observat Zanni la CRBL la Survivor România: ‘Te dezavantajează’. De ce l-a criticat fostul câștigător
Ce a observat Zanni la CRBL la Survivor Romania Te dezavantajeaza De ce l-a criticat fostul castigator

Premiera noului sezon Survivor România, difuzat la PRO TV, a fost urmărită de peste 3,3 milioane de telespectatori. Războinicii și Faimoșii au făcut spectacol pe teren, oferind un joc extrem de frumos și un scor strâns. CRBL și Otilia din echipa roșie nu au participat la prima probă a sezonului. Ce spune Zanni despre decizia Faimoșilor de a-l vota pe artist să rămână pe bară.

Reacția lui Zanni, când CRBL a fost lăsat deoparte la primul joc din Survivor România 2022

Câștigătorul Survivor România 2021 Zanni este noul prezentator Survivor ExtraShow, emisiune în care trapperul va dezbate, comenta și analiza parcursul concurenților noului sezon Survivor, avându-i ca invitați speciali pe foști Faimoși din sezonul trecut.

La o discuție cu frumoasa Majda Abolumosha, Zanni a vorbit despre momentul în care Faimoșii au ales să-l lase deoparte pe CRBL în primul joc, unde trebuiau să participe doar 10 concurenți din 12. Olitia Bilionera nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe teren.

„Am văzut meciul, am văzut cum s-au descurcat și mi-a plăcut foarte mult că se vede că au urmărit sezonul trecut. Au început cu un vot în care ei decideau împreună cine să nu intre în joc și l-au ales pe CRBL, pentru că știi și tu că trebuie să stea cineva pe bară.

CRBL era foarte împăcat cu treaba asta, deși trebuie să-ți asumi. E un compromis. Trebuie să arăți că ești cu echipa, dar, într-un fel treaba asta te dezavantajează, ca echipa să te aleagă pe tine să stai pe bară, pentru că poate ai o vârstă sau poate nu ai gabaritul necesar și te subestimează.”, i-a mărturisit Zanni frumoasei Majda Aboulumosha, în cadrul emisiunii Survivor ExtraShow.

Primele certuri au apărut în echipa Faimoșilor

A început scandalul la Survivor, odată cu premiera noului sezon al celui mai dur reality-show din lume. Unele vedete din echipa roșie și-au exprimat nemulțumirea, mai mult sau mai puțin vocal, față de condițiile de supraviețuire.

Roxana Ciuhulescu s-a plâns de faptul că nu s-a putut odihni pe parcursul nopții, din cauza zgomotelor provocare de sforăiturile colegilor săi, cel mai avizat fiind Cătălin Zmărăndescu.

Fostul mare boxer al României s-a apărat, reamintindu-le tuturor faptul că i-a atenționat, încă din România, să-și cumpere dopuri pentru urechi, în vederea unui somn liniștit.

„Cătălin Zmărăndescu: V-am zis de acasă, de pe grup, să vă luați dopuri!

CRBL: A sforăit și una dintre fete! Elena a sforăit, s-a auzit așa încet, dar Elena a fost!”, au spus Faimoșii în camp.

Survivor România sezonul 3 se difuzează în fiecare duminică, luni și marți, de la 20.00, la PRO TV. În ediția de luni, 17 ianuarie, va avea loc primul joc pentru imunitate al sezonului, seară ce se va încheia cu primul consiliu de nominalizare din 2022.