Survivor România 2022 ediția 1 LIVE TEXT. Războinicii au câștigat în fața Faimoșilor și au pus mâna pe premiul probei VIDEO

Survivor România 2022 ediția 1 LIVE TEXT. Războinicii au câștigat în fața Faimoșilor și au pus mâna pe premiul probei VIDEO
Războinicii au câștigat cu scorul 10-8

Survivor România începe duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00. Noul sezon va fi difuzat la Pro Tv, iar după prima ediție va avea loc show-ul online Suvivor: Extrashow, prezentat și Zanni pe platforma Voyo. 12 Faimoși și 12 Războinici sunt gata să se înfrunte în provocarea vieții lor. Au ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde luptă pentru premiul cel mare.

Survivor România 2022 ediția 1 LIVE TEXT

Update 10.01/ Laura Giurcanu și Ștefania se întrec pentru un punct valoros. Războinicii ar putea să câștige proba și, implicit, ustensilele puse la bătaie. Ștefania a avut un avans colosal față de Laura. Punctul este câștigat, până la urmă, de echipa Răxboinicilor, scor final 10-8.

Update 9:57/ Radu Itu și Alex Delea intră iar pe traseu și se bat pentru un punct care să le aduca avantaj. Este a patra egalitate a celor două echipe de la Suvivor România 2022, prima ediție. Echipa care a reușit să câștige punctul este cea a Războinicilor, scor 9-8. Competiția este pe ultima sută de metri.

Update 9:54/ Xonia de la Faimoși, care nu a reușit să aducă niciun punct, și Ramona de la Războinici, care a adus un punct pentru echipa ei, intră pe traseu. Fetele se întrec cot la cot. În final, punctul a fost câștigat de echipa Războinicilor, scor 8-8. Echipa Faimoșilor a pierdut avantajul cu care au condus o mare parte din prima ediție.

Update 9:43/ Emil Rengle de la Faimoșii și Alexandru Nedelcu, fost fotbalist, de la Războinicii petrec traseul cot la cot. Echipa câștigătoare este Războinici, scor 8-7.

Update 9:38/ Andreea Tonciu intră pentru a doua oară în traseu, alături de Ana de la Războinici. Fetele au dificultăți pe traseu, la ieșirea din apă. Andreea Tonciu a reușit să câștige avans, iar Ana s-a împiedicat. Punctul revine echipei Războinicilor, scor 8-6.

Update 9:39/ TJ Miles și Blaze se înfruntă pe traseu pentru un nou punct. Cei doi dau tot ce au mai bun și ajung aproape simultan la vâsle. Punctul este câștigat de echipa Faimoșilor, scor 8-5.

Update 9.32/ Roxana Ciuhulescu intră a doua oară pe traseu și o înfruntă pe Angela de la Războinici. Parcurg traseul cot la cot, dar la un moment dat Roxana a pierdut teren. La prima intrare pe traseu, Roxana nu a reușit să bage niciun inel pe vâslă. Punctul este câștigat de echipa Faimoșilor, scor 7-5. Vedeta a început să plângă după ce a câștigat punctul, colegii au încurajat-o și au felicitat-o.

„Am o descărcare emoțională, nu mă așteptam să pierd la primul meci. Acum m-am revanșat față de echipa mea, mă simțeam vinovată”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

Update 9:29/ CRBL și Liviu de la Războinicii se înfruntă. Menționăm că CRBL este căștigătorul emisiunii Asia Express, motiv pentru care PRO TV l-a căutat pentru Survivor România 2022. Cei doi sunt cot la cot, parcurg traseul cu greutate. CRBL a alunecat și a căzut pe spate, apoi a parcurs cu greu traseul. Punctul este câștigat de echipa Războinicilor, scor 6-5 pentru Faimoși.

Update 9:24/ Andreea Tonciu intră în cursă alături de Alexandra de la Războinici. Vedeta are un avans considerabil, dar îl pierde pe parcurs. Punctul este câștigat de echipa Faimoșilor, scor 6-4. Bruneta s-a aruncat pe genunchi de bucurie, iar toți colegii au venit să o felicite.

Update 9:12/ Cătălin Smărăndescu și Relu Fănescu se duelează la categoria seniorilor. Punctul este câștigat de echipa Războinicilor, scor 5-4 pentru Faimoși.

„Este momentul în care vreau să văd ce pot, chiar dacă mulți dintre ei știu că sunt cel mai în vârstă de aici. Vreau să demonstrez că vârsta este doar un număr. Am nevoie de o nouă provocare”, a spus Cătălin Zmărăndescu, de la Faimoși.

Update 9:09/ Laura Giurcanu și Elena de la Războinici se înfruntă pe traseu. Punctul este câștigat de Faimoși, scor 5-3.

Update 9:04/ Robert de la Faimoșii și Alexandru de la Războinicii se înfruntă. Cei doi fotbaliști au parcurs traseul la o distanță mică unul de celălalt. Emoțiile sunt la cote alarmante. Câștigă punctul echipa Faimoșilor, scor 4-3.

Update 8:59/ Xonia și Ana se înfruntă pe traseu. Ambele au avut dificultăți, dar Faimoasa a păstrat avansul față de Războinică. Xonia a avut ghinionul Roxanei Ciuhulescu, dar a reușit să pună doar un inel pe vâslă. Scor 3-3.

Update 8:55/ Blaze și Radu Itu s-au luptat cot la cot pe traseu. Punctul a fost câștigat de către Faimoși, scor 3-2.

Update 8:41/ Faimoșii au reușit să înscrie un nou punct. Scor 2-1, intră Roxana Ciuhulescu vs. Ștefania de la Războinici. În câteva minute, scorul a fost egalat din nou de către Războinici – 2 la 2.

Update 8:34/ Emil Rengle a adus primul punct pentru Faimoși. La următoarea confruntare, Războinicii au egalat. Scor 1-1.

Update 8:29/ Concurenții se luptă deja cu prima probă! Războinicii și Faimoșii încearcă să pună mâna pe un kit de ustensile extrem de folositoare. Aceștia au început să pună la punct anumite strategii pentru a reuși să acumuleze cele 10 puncte necesare.

Dintre Faimoși, Otilia Bilionera nu a primit acceptul medicului pentru a intra astăzi pe traseu.

„M-am uitat la fete, le-am văzut micuțe, suntem cam la același nivel. Oricum, eu sunt cârcotașă, mă uitam dacă au celulită”, a mărturisit Otilia Bilionera înainte să aflăm că nu poate participa pe traseu, la prima probă.

Update 8:10/ Concurenții au intrat în joc în niște mașini decapotabile. Totuși, distracția lor a fost spulberată în momentul în care Daniel Pavel a apărut într-un elicopter și i-a chemat pe toți pentru a da startul competiției extrem de dure.

„Războinici, Faimoși, distracția s-a încheiat. Vă aștept la primul joc Survivor România 2022!”, a spus acesta.

Update 19:30/ Daniel Pavel a oferit primele informații despre noul sezon Survivor România. Prezentatorul de televiziune a punctat că persoanele care au intrat în competiție sunt pregătite să își depășească limitele. Emisiunea poate să fie văzută live și pe Voyo.

„Este trecut de ora 1, este soare, cald. Începe Survivor România, duduie pământul peste ocean. Suntem pregătiți. Fiecare bucățică de adrenalină este pregătită. Concurenții sunt foarte pregătiți.

Succesul Survivor România se bazează și pe faptul că oamenii vin extrem de hotărâți să își depășească propriile limite. Primul episod o să dea tonul.

Există ceva ce nu s-a mai văzut până acum, adică modul în care se transformă acești concurenți sub ochii celor de acasă. Cu sprijinul și voturile voastre, săptămâna de Survivor evoluează și ajunge la un sezon lung.

Prea multe nu pot să spun, nu vreau să spun, de ce să dezvăluim surpriza. Ei se așteaptă la distracție, nu mai e loc de distracție.

Începe cu o petrecere, însă ceva, sau cineva, începe să îi reașeze. Distracția se încheie, începe Survivor România.”, a spus Daniel Pavel la știrile Pro TV.

Concurenții, pregătiți pentru prima confruntare

Un nou sezon începe astăzi la Pro Tv din cel mai urmărit concurs. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți pentru competiție și vor arăta tot ce pot pe parcursul probelor sportive. Însă nu doar asta contează la Survivor, ci și un psihic puternic și abilitatea de a relaționa.

Așa cum s-a văzut și în alte sezoane, concurenții pot duce adevărate războaie unul cu celălalt.

Daniel Pavel a declarat că este de părere că experiența Survivor este un test de rezistență, perseverență, dar și abilitatea de a găsi soluții în timp de criză.

„Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai.”, a spus Daniel Pavel.

Cei 12 concurenți faimoși care vor concura, anul acesta, în competiția Survivor România 2022 sunt: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Prima ediție Survivor

„Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului!”, este mesajul organizatorilor înainte de a începe competiția.

„Cred că cel mai dificil lucru va fi să țin echipa strâns unită și închegată. Eu cred că ei au mai multă teamă decât am eu.

Eu n-am niciuna. N-am frici, în afară de Dumnezeu. Poate mă va supăra despărțirea de cei mici.

Sper să fiu ok, să mă împac cu gândul că ei sunt acasă și eu sunt acolo”, a explicat Zmărăndescu .

Echipa Faimoșilor

Andreea Tonciu

Cătălin Zmărăndescu

CRBL

Elena Chiriac

Emil Rengle

Laura Giurcanu

Otilia

Radu Itu

Robert Niță

Roxana Ciuhulescu

TJ Miles

Xonia

Echipa Războinicilor 

Elena Matei – bucătar, 

Liviu Mihalca – dansator profesionist, 

Relu Pănescu – antreprenor, 

Ionuț Popa – antrenor personal, 

Alex Delea – barman –„Am venit la Survivor pentru a simți pe pielea mea ce înseamnă adrenalina pură. Să-ți fie foame și să ai nervii întinși la maximum”, a mărturisit Alex Delea de la Războinici.

Ana Dobrovie – dansatoare, 

Blaze – vlogger, 

Angela Forero – medic veterinar, 

Alexandru Nedelcu – fotbalist, 

Ștefania Ștefan – online streamer, 

Alexandra Duli – manager 

Ramona Crăciunescu – curier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI