Zanni a identificat liderul Faimoșilor la Survivor România 2022: ‘L-ați văzut cum stătea? Era singurul’

Zanni a identificat liderul Faimoșilor la Survivor România 2022: ‘L-ați văzut cum stătea? Era singurul’
Zanni a identificat liderul Faimosilor la Survivor Romania 2022 ‘L-ati vazut cum statea Era singurul

Survivor România 2022 a început duminică, 16 ianuarie, la PRO TV, ținând milioane de români cu sufletul la gură. 12 Războinici și 12 Faimoși au intrat în competiție pentru a se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Zanni, câștigătorul sezonului trecut, l-ar fi reperat pe presupusul lider al echipei roșii din acest sezon. Despre cine ar fi vorba.

Cine este liderul Faimoșilor de la Survivor România 2022

Faimoșii au pornit cu stângul Survivor România 3, după ce Războinicii au câștigat primul joc de recompensă al sezonului 3 al celui mai îndrăgit și urmărit reality-show din lume.

Rămași fără uneltele necesare pentru a construi baraca în care vor dormi, membrii echipei roșii au fost nevoiți să se descurce cu obiectele pe care le-au găsit în junglă, singurele instrumente permise fiind propriile lor mâini.

După prima noapte petrecută în jungla dominicană au apărut și primele conflicte în tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2022. Roxana Ciuhulescu a fost indignată de faptul că nu s-a putut odihni cum trebuie, dând vina pe colegii care au sforăit pe parcursul nopții.

De asemenea, vedeta cu cele mai lungi picioare din România s-a arătat deranjată de faptul că ai săi colegi de echipă i-au întrerupt somnul cu discuțiile lor matinale. Tot Roxana Ciuhulescu a fost dezamăgită de faptul că a pierdut ultimul punct al meciului de duminică.

„Am o descărcare emoțională, nu mă așteptam să pierd la primul meci. Acum m-am revanșat față de echipa mea, mă simțeam vinovată”, a spus Roxana Ciuhulescu, la terminarea primului joc din Survivor România 2022.

„Aia a fost atitudinea de lider!”

Toate aceste lucruri au fost observate și discutate de Zanni în cadrul emisiunii Survivor ExtraShow, când trapperul a mărturisit că a văzut un potențial lider în Cătălin Zmărăndescu, într-o discuție cu fosta lui colegă din echipa Faimoșilor, Majda Aboulomosha.

Zanni: Mie mi-ar fi plăcut să fiu acolo. Când toată lumea se ferește, toată lumea se ascunde, zici că nu mai e Survivor, zici că te-a atacat cineva, l-ai văzut pe Zmărăndescu? Și-a pus bandana și uite așa stătea (n.r. –  duce mâna la frunte).

Majda: Înseamncă că el a dat semnalul că o să fie liderul.

Zanni: Aia a fost atitudinea de lider. În timp ce ceilalți se sperie, se ascund. Xonia s-a ascuns în nisip, atitudine de supraviețuitor. Au sărit, s-au împiedicat, au căzut pe jos.

Survivor România continuă luni și marți, de la 20.00, la PRO TV. Telespectatorii sunt nerăbdători pentru a vedea ce vor face concurenții lor preferați pe mai departe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI