18 ian. 2022 | 14:28

Survivor 2022 nu este pe placul fanilor?! Scăderea importantă dintre primele două ediții

Diverse
Survivor 2022 nu este pe placul fanilor?! Scăderea importantă dintre primele două ediții

„Survivor România 2022“ continuă să fie lider de audiență, însă cifrele scad destul de mult comparativ cu prima ediție a show-ului difuzat acum de Pro TV. Vorbim despre cel puţin jumătate de milion de români care au ales să schimbe canalul sau, pur și simplu, să nu vizioneze nimic luni seară. Să nu mai prezinte atât de mult interes lupta dintre Faimoși și Războinici pentru telespectatori? Mai multe detalii, în continuare.

Survivor 2022 nu este pe placul fanilor?!

A doua ediție „Survivor“, difuzată de postul din Pache Protopopescu, a adus luni seara, în fața micului ecran, puțin peste 2 milioane de telespectatori, la nivel național. De menționat însă că show-ul a reușit să atragă mai puțini telespectatori decât în ediția precedentă, difuzată duminică, la aceeași oră, aceștia fiind cu cel puțin jumătate de milion în minus.

Cu toate acestea, „Survivor 2022“ a fost și de această dată lider de audiență, cu cifre aproape duble față de Kanal D (un milion de telespectatori) şi Antena 1, care s-a clasat pe locul trei (1,4 milioane).

„Survivor a clasat Pro TV pe primul loc în topul celor mai urmărite televiziuni, luni seara, cu cea de-a doua ediţie din noul sezon. Emisiunea a reuşit să adune mai bine de 2 milioane de telespectatori în fiecare minut.

Astfel, Pro TV a avut o cotă de piaţă de 25% şi un rating de 11,5. Cifrele sunt mai mici decât cele de duminică, de la debutul show-ului, când postul TV a înregistrat 2,6 milioane de privitori, o cotă de piaţă de 31% şi un rating de 14,8“, relatează paginademedia.ro.

Citește și: Eliminare șocantă la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul chiar după probă

Scăderea importantă dintre primele două ediții

Luni seară, cele două echipe, cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor, s-au confruntat într-un joc de imunitate, scorul fiind de 10 la 6 pentru echipa albastră. Astfel, Faimoșii s-au văzut nevoiți să lupte ulterior pentru imunitatea individuală.

Tot aseară s-au făcut și primele propuneri pentru eliminare, Emil Rengle şi Elena Chiriac fiind singurii care au stat liniştiţi pe parcursul nominalizărilor.

De cealaltă parte a baricadei s-au aflat Roxana Ciuhulescu, Xonia şi Cătălin Zmărăndescu, care și-au auzit numele, fiind propuși spre eliminarea din competiție. Soarta celor trei concurenți va fi decisă de public în această seară, în cea de-a treia ediţie a concursului.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro