Primul lucru la care s-a uitat Otilia Bilionera la adversarele de la Survivor 2022: ‘Așa sunt eu cârcotașă’

Primul lucru la care s-a uitat Otilia Bilionera la adversarele de la Survivor 2022: ‘Așa sunt eu cârcotașă’
Otilia Bilionera și-a studiat profund adversarele. Ce a spus cântăreața?

Otilia Bilionera nici nu a ajuns bine în Dominicană că a și pus ochii pe adversare. Ce a spus despre ele și care au fost detaliile pe care le-a studiat? Cântăreața nu a pierdut timpul și și-a urmărit competitorii din echipa cu care se duelează zi de zi pentru recompense.

Otilia Bilionera și-a studiat adversarii: ce a văzut cântăreața?

Survivor România a debutat pe micile ecrane la Pro TV pe data de 16 ianuarie. Toți fanii show-ului așteptau cu nerăbdare bătăliile dintre Războinici și Faimoși. Cele două echipe au fost și ele pline de emoții pentru întâlnirea pe teren comun din Dominicană.

Otilia a fost prima care a recunoscut în fața camerelor de filmat că și-a urmărit adversarii de la albastru. Vedeta a subliniat că a pus ochii pe doi băieți frumușei de la Războinici, dar ceea ce a surprins-o a fost înălțimea fetelor cu care se bate pe teren.

Concret, solista a mărturisit că adversarele sale sunt micuțe, lucru care este un plus pentru ea pentru că nu se va simți complexată în timpul probelor. Mai mult decât atât, curiozitatea ei s-a dus mai departe și s-a uitat și dacă acestea au celulită sau nu.

„Eu cum sunt cârcotașă…”

„Eu m-am uitat la Războinici. Sincer, nu prea am analizat băieții. Sunt doi băieți frumușei acolo, așa, care par mai în formă și hotărâți. M-am uitat așa la fete și le-am văzut așa cam micuțe, ceea ce-i bine pentru mine. Adică suntem așa, cam la același nivel. Bine, eu cum sunt cârcotașă, mă uitam dacă au celulită, dacă n-au…”, a spus Otilia în timpul emisiunii.

Amintim că visul Otiliei de a demonstra că poate duce această provocare a fost năruit pentru început. Cea din urmă nu a avut undă verde de la medici pentru a putea participa în prima probă care a fost mai apoi câștigată de Războinici.

Vedeta nu a fost lăsată de specialiști să lupte pentru recompensa pusă în joc din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate astea, fanii speră să se facă bine rapid pentru a o vedea descurându-se în această conjunctură.

  • Echipe

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.