Surpriză la Puterea Dragostei. None a revenit în casă. Cum a reacționat Andreea Mantea

None a revenit în casă la Puterea Dragostei

Fanii emisiunii Puterea Dragostei au avut parte de o surpriză uriașă în ultima ediție a reality show-ului prezentat de Andreea Mantea la postul de televiziune Kanal D. După ce s-a speriat că nu își va găsi marea dragoste și a părăsit emisiunea, None s-a întors în casa dragostei și este hotărât să își mai încerce o dată norocul.

None a revenit în casă la Puterea Dragostei

Fostul iubit al Loredanei Chivu a participat și în primul sezon al reality show-ului Puterea Dragostei, dar a stat doar trei luni. S-a întors în actualul sezon, dar a plecat de bună voie, după ce a declarat că nu își va găsi adevărata iubire în cadrul emisiunii de la Kanal D. S-a zvonit că are o atracție pentru Roxana, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu (primul câștigător de la Puterea Dragostei), iar acum s-a întors să dea cărțile pe față și să încerce să cucerească una dintre concurente.

Foto: captură Kanal D
Foto: captură Kanal D

„Deci am intrat cu emoții, exact ca prima dată, ca în primul sezon, pentru că sunt alte fete și e exact același sentiment. (…) M-am îngrășat. Da, sunt bine, după toataă vacanța de vară. Am 7 luni de când… Băi, sincer, da. Nu știu să vă fac un top 3, dar… Uite, Ligi mi-a atras atenția, îmi place foarte mult cum vorbește și cum gândește. Mariana, nu știu, e obositoare”, a declarat None după ce a revenit pe platourile de filmare.

Andreea Mantea s-a bucurat să îl revadă pe None în platou și a vrut să afle ce simte Bianca în legătură cu revenirea acestuia la Puterea Dragostei.

„Bianca, ce simți acum că l-ai văzut pe None din nou în casa dragostei?”, a întrebat prezentatoarea de la Kanal D.

„N-a venit cu intenții rele, dar nu ai niciodată de unde să știi sută la sută”, a răspuns Bianca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI