Tensiuni maxime în casa Puterea Dragostei. Un concurent a explodat de nervi și și-a cerut eliminarea

Scandal, reproșuri și tensiuni la cote maxime la Puterea Dragostei. Un concurent și-a cerut eliminarea

Un concurent, care este de scurtă vreme într-un cuplu, a explodat de nervi la reproșurile altei colege de platou. Acesta a susținut că nu mai vrea să ia parte la show-ul dragostei din cauza zvonurilor și ipotezelor aduse de tânără, dat fiind faptul că lucrurile astea îi distrug treptat povestea de iubire. Cine sunt protagoniștii scandalului și ce a făcut bărbatul înainte de a-și cere eliminarea? Răboiul este unul vechi în casa Puterea Dragostei.

Conflicte și tensiuni maxime la Puterea Dragostei. Un concurent și-a cerut eliminarea

Totul a pornit de la moldoveanca de peste prut, una dintre cea mai controversate din acest sezon. Ea este cunoscută drept mărul discordiei de fanii show-ului, dar nimeni nu ar fi crezut ca, după ce nu și-a găsit iubirea, să încerce să dezbine alte cupluri.

Robert și Mary, aproape de despărțire din cauza Marianei. Robert și-a cerut eliminarea
Robert și Mary, aproape de despărțire din cauza Marianei. Robert și-a cerut eliminarea

Mariana a făcut o serie de acuzații grave la adresa unei idile între Marinela Mavrodin și Bogdan Mocanu. Mary se află acum într-o relație cu Robert, ceea ce l-a făcut să explodeze de nervi la cele auzite. Cu toate că cei doi amorezi au parte de o poveste tumultoasă de dragoste, cu certuri, discuții, dar și sărutări fierbinți, totul pare că a atins apogeul aici.

Tensiuni la Puterea Dragostei. Un concurent și-a cerut eliminarea
Tensiuni la Puterea Dragostei. Un concurent și-a cerut eliminarea. robert a trântit tot cei-a stat în cale și a plecat

A trântit tot ce i-a fost în cale și a părăsit platoul emisiunii

Robert nu a mai suportat să audă poveștile Marianei despre privirile îndelungi pe care i le dă pe ascuns Mary lui Bogdan, așa că a trântit tot ce avea în cale și a părăsit urgent platoul emisiunii. Tensiunile au ajuns la cote maxime, iar iubirea pare că nu mai face față impulsivității și caracterelor prea puternice și deseori necalculate ale celor veniți să-și găsească dragostea cea mare.

„Dacă mai stau mult în casa asta..sparg tot. Tot! O să-mi fac bagajele și o să plec pentru că nu mai are rost pentru mine să stau aici. Stau mai mult să mă enervez și să mă cert cu toți. De ce să stau aici? Să fac copilărisme prin emisiunea asta?”
Robert

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI