Nou triunghi amoros la Puterea Dragostei! Cum a decurs întâlnirea în trei și cine sunt protagoniștii

Întâlnire în trei la Puterea Dragostei! O concurentă a pus pe jar doi băieți

Un nou triunghi amoros se arată în casa Puterea Dragostei! Protagoniștii poveștii de iubire s-au găsit în camera roșie pentr o întâlnire în trei care a continuat la separeu. Cine este concurenta care a pus pe jar doi colegi de platou? Aceasta a făcut alegerea decisivă, după ce a văzut interesul exacerbat al unuia dintre ei.

Triunghi amoros la Puterea Dragostei!

Deea, venită de scurt timp în show-ul iubirii, a făcut deja ca sângele a doi concurenți să se înfierbânte. Tânăra are parte de atenția lui Baxter și Vlad.  Deși păreau că vor fi buni amici, aceștia au pus ochii pe aceeași fată, semn că nu le va fi chiar atât de ușor să păstreze relațiile bune.

Deea, curtată de Vlad și Baxter
Deea, curtată de Vlad și Baxter

 Vlad pare că s-a chinuit mai mult decât Baxter să o cucerească pe Deea. Acesta l-a pus pe liderul casei, Livian, să-i aducă un bilețel anonim pentru a putea vedea dacă se gândește la opțiunea de a fi el mesagerul. Deea l-a avut în minte, concurentul poate sta liniștit, semn că și aceasta a simțit ceva. Pe lângă bilețelul de amor, concurentul i-a și gătit ceva, tot anonim.

Întâlnire în trei la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat în camera roșie
Întâlnire în trei la Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat în camera roșie

„Îmi doresc lucrurile să vină de la sine”

După tatonarea terenului, Vlad a luat inițiativă și a ajuns în camera roșie…alături de rivalul lui. Cei trei au stat la o scurtă convorbire despre ce și-ar dori frumoasa brunetă de la un bărbat, mai apoi au trecut la separeu. În primă fază, pare că Vlad are câștig de cauză. „Îmi doresc lucrurile să vină de la sine”, a spus Deea pentru Baxter. „Îmi place foarte mult sinceritatea, fidelitatea și respectul. Restul…vine de la sine. La tine m-a atras că ești simpatică și drăguță și vreau să te cunosc”, a răspuns băiatul la interogatoriul brunetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI