25 sept. 2022 | 17:38

Anamaria Prodan, mesaj neaşteptat transmis fiului lui Laurenţiu Reghecampf în ziua botezului. Se întâmplă după bătaia din stradă

Monden
Anamaria Prodan, mesaj neaşteptat transmis fiului lui Laurenţiu Reghecampf în ziua botezului. Se întâmplă după bătaia din stradă
Anamaria Prodan, mesaj pentru Liam, fiul lui Reghecampf

Duminică, 26 septembrie, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf își botează fiul, pe micuțul Liam. Petrecerea de creștinare are loc la Clubul Diplomatic din Capitală, unde invitații au fost aleși pe sprânceană. Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan mezinului fostului ei soț.

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj inedit fiului Corinei Caciuc

Anamaria Prodan surprinde din nou, de această dată cu un mesaj inedit transmis noii familii a lui Laurențiu Reghecampf. În ziua botezului micuțului Liam, celebra impresară a postat o fotografie de arhivă, în care apar ea și Reghe alături de copiii lor, pe vremea când erau doar niște copii.

În dreptul imaginii distribuite pe Instagram, vedeta a postat un mesaj impresionant la adresa fiului Corinei Caciuc, care astăzi a primit Sfânta Taină a Botezului.

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărută in presa, va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervam dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.

„Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează!”

Anamaria Prodan a specificat că nu vrea să mai audă critici aduse la adresa familiei sale, asigurându-și urmăritorii din mediul online că, de acum înainte, problemele domestice vor rămâne în spatele ușilor închise ale căminului său.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că-și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan Reghecampf.”, a scris faimoasa impresară pe contul său de Instagram.

Reamintim că, acum două zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui conflict aprins, ce s-a lăsat cu vorbe dure, corecții fizice, violență și plângeri la secția de poliție.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro