De la ce a pornit, de fapt, bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Detalii despre scandalul anului: „De aici supărarea lui” (Exclusiv)

De la ce a pornit, de fapt, bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Detalii despre scandalul anului: „De aici supărarea lui” (Exclusiv)
De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Care a fost adevăratul motiv al agresiunilor.

Informații șocante despre scandalul momentului din showbizul românesc. S-a aflat de la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de fapt. Toate detaliile indică spre același miez al neînțelegerilor – botezul copilului pe care Laurențiu Reghecampf îl are cu Corina Caciuc. Află în rândurile de mai jos ce s-a întâmplat, de fapt, între foștii soți.

Scandalul monstru dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se amplifică

Au apărut imagini tulburătoare din timpul scandalului de vineri, 23 septembrie, dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Materialele confirmă acuzațiile aduse de impresară la adresa fostului său soț. Celebrul antrenor a fost surprins în timp ce o lovea cu bestialitate pe fosta sa parteneră, luând-o ulterior de păr și trăgând-o spre mașină.

Totul s-a petrecut la proprietatea pe care Anamaria Prodan o are în Snagov. Potrivit relatărilor impresarei, Laurențiu Reghecampf a intrat în locuință prin efracție, în stare de beție și înjurând. De la ce a pornit, însă, întregul scandal? Există mai multe versiuni ale acestei întâmplări, însă toate se întâlnesc la mijloc.

Scandalul are în centru un eveniment important pentru Laurențiu Reghecampf, anume botezul copilului pe care îl are cu Corina Caciuc. În primă fază, s-a spus că celebrul antrenor s-a enervat din cauză că fiul său, Bebeto, nu a dorit să participe la botez. Prin urmare, bărbatul s-a prezentat în Snagov pentru a amenința că îl ia la eveniment cu forța pe tânăr.

De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

O altă versiune a întâmplării, susținută de Anamaria Prodan, are în centru același eveniment. Doar că, potrivit suspiciunilor sale, scandalul ar fi izbucnit de la câteva declarații pe care fostul politician Mihai Cristian Rizea le-ar fi făcut în cadrul emisiunii sale online „Spovedania lui Rizea”. Despre fostul parlamentar PSD știm că este un apropiat al impresarei.

Tocmai din acest motiv, Laurențiu Reghecampf ar fi presupus că Mihai Cristian Rizea ar fi fost împins de la spate de fosta lui soție să facă anumite afirmații deranjante. Fostul politician a spus despre antrenor că „trebuie să fie masochist”, pentru că ar fi invitat la botezul fiului său mai mulți bărbați cu care actuala sa parteneră a avut legături amoroase în trecut.

„De la această emisiune a pornit probabil supărarea lui Reghecampf, care nu are legătură cu mine sau copilul meu. Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf. Și l-a asumat, să și-l asume, nu mă interesează și nu ne interesează. Familia Prodan se roagă de un an și opt luni de Reghecampf să divorțeze și să ne lase departe de scandalul amantei lui sau de dușmăniile pe care amanta sau prietenii lui le au cu ei.

Citește și: Cum arată Laurenţiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Antrenorul a încercat să îşi ascundă faţa lovită

Nu vreau să fiu băgată în așa ceva. Destul circul este împins la extrem, destul sunt amenințată cu nașul Dobrescu, destul sunt amenințată cu prietenul Besciu. Deja atât de mulți prieteni, între ghilimele, are Laurențiu Reghecampf și mă amenință cu ei încât tremur ca varga. Ca un viorist în concert tremur de frica lor și de frica tuturor”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Impact.ro.