Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la Floreasca (exclusiv)

Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la Floreasca (exclusiv)
Anamaria Prodan, de urgență la spital.

Anamaria Prodan a ajuns din nou de urgență de la spital. După incidentul șocant de vineri seara, când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în plină stradă, impresara a ajuns din nou la spital. Iată ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la spitalul Floreasca.

Anamaria Prodan, de urgență la spital

Anamaria Prodan a ajuns din nou de urgență la spital, conform spynews.ro, după ce durerile provocate după bătaia din plină stradă ar fi început să i se amplifice. Impresara a ajuns în dimineața aceasta la spitalul Floreasca din Capitală, iar impact.ro are primele informații despre starea de sănătate a acesteia.

Anamaria Prodan ar fi simțit dureri mai mari în tot corpul, după băiata de vineri cu actualul soț, acesta fiind și motivul pentru care a venit din nou la spital. S-a spus că impresara ar avea mai multe vânătăi pe corp, iar brațul i-ar fi imobilizat, în urma loviturilor aplicate de către Laurențiu Reghecampf, vineri seara, în fața vilei din Snagov a impresarei.

Impact.ro a obținut detalii în exclusivitate despre vizita Anamariei Prodan la spitalul Floreasca, detalii care certifică faptul că ea a mers într-adevăr la spital, însă impresara nu a dorit să știe mai multe detalii despre motivul pentru care s-a prezentat la spital sau despre starea sa de sănătate.

„S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii”,  a declarat, în exclusivitate, pentru Impact.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală.

Bătaie în plină stradă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie, în plină stradă, iar imaginile agresiunii au șocat opinia publică. În clipurile video care au circulat pe Internet s-a putut vedea cum Laurențiu Reghecampf o lovește cu pumnii și o împinge și cade la pământ.

Anamaria Prodan l-a lovit pe Laurențiu Reghecampf cu pumnul în față, l-a și mușcat, iar semnul rămas la ochi a putut fi vizibil și în fotografiile de ieri, de la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc.

În prezent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai voie să se apropie unul de celălalt. De altfel, impresara a declarat și public că dorește să pună capăt tot scandalului după bătaia de vineri seara.

„Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe rețelele sociale.