Starlin și Sorin, desființați la Survivor România. Războicii, uniți: ‘Cei cu multe fețe sunt afară. Binele învinge răul’

Starlin și Sorin, desființați la Survivor România. Războicii, uniți: ‘Cei cu multe fețe sunt afară. Binele învinge răul’
Starlin si Sorin, desființați de colegii rămași în emisiune

Starlin și  Sorin au fost desființați în consiliul din această seară. Ediția de azi, 29 mai, a fost una cu siguranță pe care telespectatorii au urmărit-o cu sufletul la gură. Ce au spus cei rămași în competiție despre foștii coechipieri?

Survivor România 2021: Starlin și Sorin, desființați de foștii colegi

Emoții uriașe pentru fanii Survivor România 2021. Ediția de azi a surprins cu o serie de mărturii incredibile. Fanii foștilor concurenți care au fost eliminați sau au părăsit competiția din motive medicale sunt șocați de declarațiile unor Războinici.

Moderatorul emisiunii a subliniat echilibrul la care au reușit albaștri să ajungă, i-a felicitat pentru aceasta, ulterior i-a luat la întrebări. Majoritatea au dat vina pe ultimii plecați care făceau valuri inutile în echipă.

Iată că cei mai vocali și transparenți au fost de această dacă Albert și Adelina, care au mărturisit că unitatea de acum îi ajută să se gândească la prietenii durabile după terminarea show-ului din Republica Dominicană.  Deși nu au înregistrat o reușită în teren în această seară, se duc la culcare cu gânduri bune și cu speranța ca următoarele jocuri să-i prindă mai norocoși.

“Mă așteptam la momentul ăsta și ne-am pregătit cu toții. Am analizat totul și ne-am așteptat la tot ce se întâmplă. Nu trebuie să facem o tragedie din astea, nu s-a rupt nimic în echipă. La noi nu s-a legat la final. Nu e vorba de vreun conflict, ci de final. Suntem și mai buni în camp, dăm un randament mai bun. Vreau să mergem cu Dumnezeu înainte și să nu stricăm ceea ce avem acum. Ne-au trebuit cinci luni și 20 de războinici care să vină în show pentru ca noi să ajungem la liniștea asta”
Albert

Am încercat să-i cunosc pe toți și am pus întrebări. Cine sunt, ce-și doresc, să văd cum gândesc ei toți, iar mai apoi mi-am făcut niște impresii, dar nu am vrut să le împărtășesc atunci. Am vrut să ajut cu ce am putut eu pentru ca forța binelui să învingă forța răului. Cei cu multe fețe sutn afară. Treaba asta nu ajută niciodată o echipă nici pe traseu, nici în echipă. Ce am reușit să avem noi e special. Ne vom aminti cu drag că am reușit în cinci oameni să facem niște lucruri mărețe”
Adelina

„Am lăsat totul să fie așa cum îmi este scris”

“Mi-am dat seama că unii au venit pe strategie, dar am decis să nu spun nimic nimănui. Așa le-a fost scris să iasă. De când suntem în această formulă e o armonie e foare bine. S-au legat niște prietenii care nu se vor strica după ce se termină acest concurs. Mă bucur că am avut ocazia să arat ce pot. Nu am avut niciodată gândul să facă orice pentru a merge în finală. Am lăsat totul să fie așa cum îmi este scris, deși am avut multe momente în care am căzut psihic și n-am apelat la nimeni. Mă bucur că am ajuns până în acest punct fără niciun plan, am fost așa cum sunt eu acasă: pur și sincer”
Andrei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI